S NEBA PA U REBRA! OVAKVOM POSTUPKU SE NIKO NIJE NADAO! Vera Matović URNISALA Lunu Đogani: Ko voli 100 KILA pored sebe!?
Foto: Nenad Kostić, Nemanja Nikolić

drama

S NEBA PA U REBRA! OVAKVOM POSTUPKU SE NIKO NIJE NADAO! Vera Matović URNISALA Lunu Đogani: Ko voli 100 KILA pored sebe!?

Stars -

Vera Matović, folk pevačica nedavno je gostovala u jednoj emisiji, gde je svojim izjavama napravila opštu pometnju, a da je otišlo sve malo predaleko svedoči i činjenica da je zamalo došlo do okršaja sa Lunom Đogani.

Vera Matović
foto: Kurir TV

Vera Matović je istakla da žena mora da vodi računa o svom izgledu, posebno ako je u braku iz ljubavi, dodajući da Luna još uvek ima vremena da "skine liniju". Ova izjava je naišla na osude, ali i na smeh Lune Đogani koja se nije mnogo uzrujala zbog ovih komentara.

- Žena mora da vodi računa o sebi prvo. Ako se već udala iz ljubavi, kao što sam se udala i ja… Ja imam dvoje dece! Niko ne može da mi kaže: “Ne može”, ma, može! Evo, Luna ima još vremena da skine liniju… Ne sme to da radi sebi. Ima tu malo još da smrša… - rekla je Vera.

- Au, Vera, kako ste vi kritični! Luna se porodila pre dva, tri meseca - rekla je voditeljka Sanja Marinković.

Luna Đogani
foto: Printscreen TV Pink

- Imam ja da skinem još, da, ima još tu… Hoću, polako - govorila je Luna.

Vera Matović je dodala da Luna treba da se ugleda na nju i njen dugogodišnji brak, ističući da žena nikako ne sme da se zapusti, jer to svaki muškarac zna. Pevačica je istakla svoje zadovoljstvo izgledom u osmoj deceniji života, naglašavajući da brak zahteva određene napore i brigu o sebi.

Vera Matović
foto: Kurir/Ana Denda

- Sve se vidi! Vidi se po meni… Da l’ sam lepa il’ nisam lepa, ja vodim računa o sebi. A da mi niko ne zameri, da nekoga naljutim il da me neko shvati možda pogrešno… Muškarci nikako ne vole da vide jedno 100 kila pored sebe, sigurno! Da legne sa njom - rekla je pevačica u emisiji.

Kurir.rs/ Republika/ preneo/ N.K.

03:46

ZAVRŠENO FINALE MAJKI I SNAJKI! ZA POBEDNIKA 1.000.000 DINARA Emisiju ulepšali Deda Mraz, Vera Matović i koka Olja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track