ALEKSANDRIN BIVŠI OBJAVIO VIDEO IZ KREVETA SA PEVAČICOM: Ona spava on je mazi! Stefan ne prestaje da je proganja (VIDEO)
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen/Instagram

opsednutost

ALEKSANDRIN BIVŠI OBJAVIO VIDEO IZ KREVETA SA PEVAČICOM: Ona spava on je mazi! Stefan ne prestaje da je proganja (VIDEO)

Stars -

Stefan Čečar objavio je tokom prošle noći, 2. januara, niz fotografija i snimaka na svom Instagram profilu, kojime je pokazao kako se, tvrdi, pomirio sa pevačicom Aleksandrom Mladenović, te da su u to ime bili i na romantičnom putovanju u Istanbulu.

Aleksandra Mladenović, Stefan Čečar
foto: Damir Dervišagić, Instagram/stefan_cecarr

Aleksandra se oglasila za medije i izjavila da to što on priča nije istina:

- Nismo se pomirili! Nemam više komentara na njegove izjave. - rekla je pevačica za Telegraf.

Međutim, Stefan je nastavio sa objavama, a ova koju je podelio danas, malo pre podneva, šokirao je sve koji su Aleksandri poverovali da do pomirenja nije došlo.

On je objavio njihov snimak iz kreveta na kojem pevačica spava dok je on nežno mazi i uz video je dodao samo stiker crvenog srca.

00:05

Bivši dečko Aleksandre Mladenović objavio snimak iz kreveta

Pomirenje Aleksnadre i Stefana ne bi bilo ništa čudno niti neshvatljivo, da u oktobru javnost nije brujala o skandalu koji se dogodio, kada je pevačica alarmirala čak i policiju, a u medijima je davala izjave da je žrtva bivšeg dečka.

- Loše jako loše, pod stresom sam jako velikim. Ne spavam ne jedem baš sam se stresirala. Na lekovima sam i nemam kad ni da sanjam. Ne spavam bukvalno dok ne svane. Samo čekam da se smiri sve i da počnem da idem na psihoterapiju da se malo izvučem iz ovoga jer moram da se vratim i nastupima i normalnom životu - rekla je ona u oktobru 2023.

- Tu su moji roditelji uz mene. Nije da se plašim nego imam traume. Gledala sam na video snimku kako je hteo da se ubija, kako je ovo-ono. Imam traume od toga i naravno neuračunljiv je, ne znam šta bi mogao da uradi meni - objasnila je tom prilikom.

Kurir.rs/ Telegraf.rs/ Preneo: M. J.

Bonus video:

02:14

IMAM TRAUME OD MUŠKARACA! Aleksandra Mladenović o bivšem koji joj je napravio PAKAO od života: Napustio je Srbiju LAKŠE MI JE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track