FANOVI MOLE PRIJU DA JOJ FILIP VIŠE NE PIŠE PESME! Pevačicini fanovi RAZOČARANI novim singlom: Ne trebaju ti ove TUŽBALICE
Foto: Nemanja Nikolić

"POSLEDNJI KABARE"

FANOVI MOLE PRIJU DA JOJ FILIP VIŠE NE PIŠE PESME! Pevačicini fanovi RAZOČARANI novim singlom: Ne trebaju ti ove TUŽBALICE

Stars -

Aleksandra Prijović obradovala je u novogodišnjoj noći svoju publiku novim singlom "Poslednji kabare", kako bi im se zahvalila za sve uspehe postignute albumom "Devet života" i regionalnom turnejom "Od istoka do zapada".

Pesmu je napisao njen suprug Filip Živojinović, kao i većinu hitova sa prošlih albuma, ali se ova balada očigledno nije svidela njenim fanovima. Oni su je na društvenim mrežama zamolili da prekine saradnju sa Filipom jer su joj sve pesme koje je on uradio za nju gotovo identične.

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović
foto: Ata images

- Okej, sad stvarno. Filip treba da prestane da joj radi pesme! Kako neko može da sluša muziku, čiji tekst glasi: "O, kako glupa sam, Bože!" Užasno neprijatno! Ajde što je melodija opet ista, nego što je i tekst gori nego inače! Prepakivanje jednih te istih pesama! Jezivo! Ova pesma je identična onima sa poslednjeg albuma! Bezveze! Njoj treba više pesama poput "Psiho", "Sabotiram", a ne ove tužbalice - glase neki od komentara na "Iksu" (nekadašnji Tviter).

Podsetimo, Aleksandra je za Kurir objasnila kako je nastala ova pesma i da ju je snimila pre samo desetak dana.

- To je pesma zbog koje sam pala u nesvest kad sam je čula. Želela sam da bude na ovom albumu koji je izašao u junu, ali smo već imali dovoljan broj pesama i dosta balada, rešili smo da je ostavimo za sledeći album. Međutim, meni đavo nije dao mira i ja sam rekla: "Ova pesma mora da izađe što pre." Ona je bila idealna prilika da se zahvalim publici posle ovakve godine. Imala sam puno nastupa i obaveza i nikako nisam stigla da uđem u studio i da je otpevam. Pre nekih 10 dana smo sve završili - ispričala je Prijovićka.

Aleksandra Prijović
foto: Petar Aleksić

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

06:04

Izjava Aleksandra Prijović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track