IMA SE,MOŽE SE! Marija Karan zimovanje od pet dana platila 3.000 €, glumica skija za sve pare, evo zašto JURI kroz hotel
Foto: Shutterstock, Damir Dervišagić

odmor

IMA SE,MOŽE SE! Marija Karan zimovanje od pet dana platila 3.000 €, glumica skija za sve pare, evo zašto JURI kroz hotel

Stars -

Marija Karan "pukla je" mnogo novca za zimovanje sa sinom na Kopaoniku. Glumica je pred Novu godinu otputovala na popularnu planinu, gde uživa u zimskim čarolijama, a smeštena je u hotelu gde noć košta i do 500 evra, tako da je dosad na odmor potrošila najmanje 3.000 evra.

Majka i sin uživaju za sve pare.

Marija Karan
foto: ATA images

Preko dana su na stazi gde skijaju i sankaju se, a veče je rezervisano za druženje s prijateljima. Mnoge domaće zvezde, ali i one iz regiona uživaju u zimskoj idili u južnoj Srbiji, pa je i predstavnica sedme umetnosti rešila da se s naslednikom tradicionalno opusti na snegu, ali i u dobrom provodu. Ona godinama unazad zimuje na Kopu, a nije poznato da li će i najradosniji hrišćanski praznik da proslavi upravo na ovoj planinskoj lepotici. Iako je aktivna na društvenim mrežama, ona ovoga puta nije objavljivala fotografije sa odmora. Ipak, naši izvori koji su se zadesili na licu mesta su nam javili kako se Marija provodi.

Marija Karan
foto: Dragan Kadić

- Bukvalno uživa svaki dan. Trče po hotelu, i ona i njen sin. Lepo je raspoložena i vidi se da se odomaćila ovde. Prija joj planina, skija, provodi se i, što je najvažnije, puni baterije za nove radne pobede. Na planini se uvek lepo organizuje proslava božićnih praznika, pa ćemo da vidimo da li će i ona da bude deo te čarolije - priča naš izvor.

Marija Karan
foto: Nemanja Nikolić
00:18

Tamara postala dama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track