U DOMU MILJKOVIĆA, PONOVO PRAZNIČNO! Luna podelila lepe VESTI, čestitke samo pristižu, a mala Mia ne skida OSMEH sa lica (FOTO)
Foto: Printscreen YT

lepo

U DOMU MILJKOVIĆA, PONOVO PRAZNIČNO! Luna podelila lepe VESTI, čestitke samo pristižu, a mala Mia ne skida OSMEH sa lica (FOTO)

Stars -

Luna Đogani, pevačica i influenserka, danas živi u skladnom braku sa bivšim rijaliti učesnikom "Zadruge" Markom Miljkovićem, a objava na društvenoj mreži Instagram posebno je raznežila njjhove fanove.

Luna Đogani
foto: PRINTSCREEN SIKTER TUBE

Luna Đogani ne krije koliko je ponosna na svoje naslednice Miu i Lanu, a sada je objavila i lepe vesti iz njihovog porodičnog doma.

Naime, mlađa ćerka danas puni velikih tri meseca, što je mama sa mezimicama i proslavila.

Luna Đogani
foto: Printscreen

Ona je slikala devojčice pored broja 3, a posebno je srećna bila Mia, koja iako je jako mala, nije nimalo ljubomorna na mlađu sestru.

"Slatkiši dedini", napisao je Gagi Đogani ispod objave svoje ćerke.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, pobednica druge sezone Zadruge Luna Đogani je sumirala utiske 2023. godine. Otkrila je zbog čega je najponosnija, ko ju je razočarao, kao i ciljeve koje je postavila sebi za novu 2024.

- Ponosna sam na sve što sam postigla i što imam, ponosna sam kakav sam čovek, majka, žena, ćerka, sestra, saradnik i prijatelj.

Kurir.rs/Telegraf/ preneo/ N.K.

00:51

Luna Đogani zagrmela u Las Vegasu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track