BRAĆA ROKVIĆ SLOŽNA! Nikola podelio fotografiju sa BRATANICOM, pa dobio LAVINU komentara (FOTO)
Foto: Printscreen Prva TV, Ana Paunković

lepo

BRAĆA ROKVIĆ SLOŽNA! Nikola podelio fotografiju sa BRATANICOM, pa dobio LAVINU komentara (FOTO)

Stars -

Nikola Rokvić, folk pevač danas živi u Kanadi sa svojom porodicom, a sudeći po fotografijama blizak je i sa bratom Markom i polubratom Dariom.

Nikola Rokvić
foto: Printskrin/Instagram

Naslednici pokojnog Marinka Rokvića poznati su po tome što neguju zdrave porodične odnose, a otkako su se ostvarili kao roditelji veoma su vezani za decu, kao i ona za njih.

Pravi primer za to je Markova naslednica koja je juče tek napunila godinu dana, a već obožava svog strica Nikolu, o čemu najbolje svedoči slika koju je javno objavio poznati pevač.

Nikola Rokvić
foto: Printskrin/Instagram

Naime, malu Dragu u naručju drži otac Marko dok ona miluje poster na kome je, među brojnim pevačima, čiji nastupi se najavljuju, prepoznala svog strika Nidžu.

Nikola Rokvić
foto: Printscreen/Instagram

- Duša ćićijeva - napisao je Nikola Rokvić uz objavu koja je oduševila ne samo njega, već i sve njegove pratioce.

Inače, prošle godine u ovo vreme Rokvići su slavili rođenje ove malene devojčice.

- Rodila se Draga Rokvić! Došla mi sinovica moja! - pohvalio se prošlog janura uzbuđeni pevač, koji je u međuvremenu i sam dobio još jednu devojčicu.

Nikolin brat Marko sa suprugom Sarom ima i sina Despota, dok pevač sa svojom suprugom Bojanom ima troje dece Leonu, Simeona i najmlađu Angelinu.

Nikola Rokvić
foto: Facebbook printscreen

Podsećanja radi, Marinko Rokvić, koji je u 68. godini preminuo 6. novembra 2021, nakon borbe sa opakom bolešću, pored sinova Nikole i Marka, koje je dobio u braku sa suprugom Slavicom, ima i jednog vanbračnog, najstarijeg sina Darija Rokvića.

On sa porodicom, suprugom Portugalkom i dva sina, godinama živi u Kanadi, a poput poznate braće i on je jednom prilikom istakao da je od svog oca nasledio talenat za muziku, koju obožava da sluša. Dario je sa ocem i braćom uvek bio u kontaktu i odličnim odnosima.

Kurir.rs/ Republika/ preneo/ N.K.

03:03

JELENA KARLEUŠA ILI NATAŠA BEKVALAC? Stručni žiri Kurira ocenjivao dve fatalne plavuše! Kreatorka i hirurg jednoglasni ZBOG OVOGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja