ONI SU U 2023. ZGRNULI OZBILJNU LOVU! Prija uzela 10 MILIONA €, Sloba 4 MILIONA €, Dari Bubamari kapnulo 2 MILIONA €, ali je ŠVORC
Foto: Kurir, Shutterstock

ONI SU U 2023. ZGRNULI OZBILJNU LOVU! Prija uzela 10 MILIONA €, Sloba 4 MILIONA €, Dari Bubamari kapnulo 2 MILIONA €, ali je ŠVORC

Stars -

Pevačici Aleksandri Prijović godina za nama bila je više nego uspešna, a kad se sve skupi, zajedno s koncertima koje je održala u Hrvatskoj, u Zagrebu, dosad je zaradila oko 10 miliona evra! Pored Prije dobro su se oparili i Sloba Radanović i Dara Bubamara, pa je on u džep stavio oko četiri, a Novosadanka blizu dva miliona evra.

Aleksandra Prijović
foto: Printscreen

- Prija je održala preko 15 koncerata za nekoliko meseci sa skroz rasprodatim arenama u nekoliko gradova, a pored novogodišnjih, imala je i regularne nastupe. Njoj je cena honorara skočila za više od 5.000 evra u odnosu na pre dve godine, tako da, kad se sve sabere, zaradila je blizu deset miliona evra - priča izvori dodaje da nije sve otišlo u njenu kasu s obzirom na to da je za koncerte bilo angažovano mnogo ljudi.

Sloba Radanović
foto: Kurir, Damir Dervišagić

- Nije Aleksandra sve te pare stavila sebi u džep! Ona je najviše zaradila, ali je morala mnogo para da da na muzičare, igrače, sve koji su je pratili na koncertima, tako da i tu ide velika para. Dobro su prošli ove godine i Sloba Radanović i Dara Bubamara. Sloba je zaradio oko četiri miliona evra samo od tezgi. Tu su i velike pare od restorana koji poseduje, dobro mu ide i u ugostiteljstvu, tako da mu je prethodna godina bila vrlo uspešna. Bubamara je zaradila oko dva miliona evra. Ona je imala i po 15 nastupa mesečno i pravi odličnu atmosferu po klubovima. Posle je otišla na američku turneju i tu je punila diskoteke gde najviše izlaze Srbi.

Za razlíku od Aleksandre i Slobe, Dara nema problem s tim da kaže koliko zarađuje, pa je govorila da koliki god da su joj prihodi nikad nema novca.

Dara Bubamara
foto: Zorana Jevtić, Shutterstock

- Zaradila sam milione i sve sam potrošila! Nikad nisam žalila za novcem, mnogo radim i imam pravo da trošim na putovanja i odeću. Volim skupe stvari, kada odem u šoping, potrošim nekoliko hiljada evra. Ne trošim samo na sebe, volim dragim ljudima da poklanjam lepe stvari, da se provedemo negde u izlasku za sve pare ili da sednemo u neki dobar restoran. Nikad nemam, ali pare su tu da se troše. Nekako se meni uvek i vrate jer nemam tu blokadu da moram da štedim. Kako ih trošim, tako mi dođu - rekla je jednom prilikom folkerka.

kurir.rs/srpski telegraf/priredio I.L.

Bonus video:

06:04

Izjava Aleksandra Prijović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track