POGLEDAJTE CENOVNIK PRIJINIH BEZOBRAZNO SKUPIH AUTFITA: Za vunenu haljinu dala 12.523 €, minđuše skoro 1.000 €, šminkom ŠOKIRALA
Foto: ATAImages, Printscreen

bogato

POGLEDAJTE CENOVNIK PRIJINIH BEZOBRAZNO SKUPIH AUTFITA: Za vunenu haljinu dala 12.523 €, minđuše skoro 1.000 €, šminkom ŠOKIRALA

Stars -

Aleksandra Prijović svojim autfitima na turneji “Od istoka do zapada” oduševila je svoju publiku i modne znalce.

Iako je Prija najviše nosila modele modne kuće “aleksander mekvin”, na nekoliko koncerata je bila stilizovana u “versaće” od glave do pete.

Na jednom od koncerata nosila je "aleksander mekvin" vunenu haljinu sa kristalima, koju je platila 12.523 evra i čizmice sa kristalima istoimene marke od 8.750 evra.

Tako je svima za oko zapalo “versaće” pink odelo čija je cena neverovatnih 2.750 evra. Tako je Prija za sako iskeširala čak 1.990 evra, a za pantalone 750. Uz to je ukombinovala i široku čoker ogrlicu od štrasa.

Na svom petom i ujedno poslednjem koncertu “Od Istoka do Zapada” u zagrebačkoj areni, Prijovićka je nosila asimetrične minđuše koje koštaju 959 evra.

Prija je u Zagrebu nosila i "barberi" minđuše s kristalima u obliku belih rada, koje koštaju 250 evra.

Pevačica je nosila i "Đuzepe Zanoti" sandale od 790 evra i haljinu njene stilistkinje Tijane Todorović, koja košta oko 3.000 evra.

Prija je na svom četvrtom koncertu u Areni u Zagrebu nosila "sen loran" plišane platforme od 945, ali i novu haljinu Tijane Todorović, koja košta oko 3.000 evra.

Pevačica je vodila računa da na sceni izgleda besprekorno, pa je posebnu pažnju obratila i na šminku, koja je morala da bude kvalitetna, kako bi ostala postojana za vreme celog koncerta.

Tako je koristila ruž "Šarlot Tilberi", nijansu "Pillow Talk" koji košta 34 evra i olovku za usne - 72 od 2.599 dinara.

Pevačica je koristila olovku za obrve "Artdeko" u nijansi broj 2 koja je koštala 800 dinara.

Da obožava skupe brendove, Prija je pokazala i na jednom događaju u Beogradu, kada se pred medijima pojavila u kežual “sen loran” kombinaciji. Tako se u prvom planu nalazio bodi od crnog tila koji je pevačica uparila s farmerkama visokog struka. Preko ramena je prebacila crni predimenzionirani sako “sen loran” od 2.500 evra, a izdanje je zaokružila modnim dodacima te luksuzne modne kuće.

Aleksandra Prijović
foto: ATA images

Na nogama je nosila popularni model čizama “niki”, koji na sajtu “sen lorana” koštaju 1.190 evra. Reč je o niskim špicastim čizmicama napravljenima od jagnjeće kože.

Prijovićka je u rukama imala mini verziju crne kožne torbice “sac de jour” od 1.950 evra, a izdanje je zaokružila s nekoliko decentnih komada nakita i ogromnom maramom od 500 evra.

foto instagram: balkanstylefiles

Bonus video:

06:04

Izjava Aleksandra Prijović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track