OVA LEPOTICA JE SESTRA SANJE KUŽET! Ona je plavuša i imaju jako MALO SLIČNOSTI, a slobodno vreme provode na NESVAKIDAŠNJI NAČIN!
Foto: Damir Dervišagić

Evo kako izgleda

OVA LEPOTICA JE SESTRA SANJE KUŽET! Ona je plavuša i imaju jako MALO SLIČNOSTI, a slobodno vreme provode na NESVAKIDAŠNJI NAČIN!

Stars -

Voditeljka „Zvezda Granda“, Sanja Kužet nedavno je objavila srećne vesti. Ona čeka treću bebu, što je obradovalo javnost, s obzirom da je jedna od omiljenih domaćih voditeljki.

Sanja svojom prirodnom lepotom i neposrednošću sve ostavlja bez teksta, a malo ko zna da ima podjednako lepu sestru.

Ona je u poslednje vreme i veoma aktivna na društvenim mrežama, a svojevremeno je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila nekoliko fotografija sa svojom sestrom i pokazala svima kako ona izgleda.

Naime, sestre su se tada uputile na hiking u jednom nacionalnom parku u Rumuniji gde su uživale u aktivnostima i prirodi odakle je voditeljka ponela najlepše uspomene.

Sanja Kužet
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Još jedno novo iskustvo - hiking! Blago-intenzivnu šetnju od 20km iskusila sam u Rumuniji u Nacionalnom parku Nera. Sestra mi je bila idealan partner za ovu avanturu! Pored uživanja u prirodnim lepotama i fizičkoj aktivnosti, imale smo sve vreme ovog sveta da se ispričamo. Adrenalin je činio svoje prolazeći strmim kozjim stazama, klisurama, pećinama. Viseći most bio je izazov! - napisala je Kužet.

Sanja Kužet
foto: Printscreen/Instagram

Inače, Sanjina sestra ima plavu kosu, te sestre na prvi pogled nemaju puno sličnosti, ali je očigledno da su obe prave lepotice.

Kurir.rs/Blic/Prenela: K.M.

Bonus video:

00:07

Sanja Kužet na promociji albuma Jelene Karleuše

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track