EVO ŠTA SE RADI U VILI ŽIKE JAKŠIĆA NA BEŽANIJSKOJ KOSI! Ne može svako da uđe, postavio STROG USLOV! O svemu vodi računa
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

EVO ŠTA SE RADI U VILI ŽIKE JAKŠIĆA NA BEŽANIJSKOJ KOSI! Ne može svako da uđe, postavio STROG USLOV! O svemu vodi računa

Stars -

Voditelj emisije "Nikad nije kasno" Žika Jakšić je kao galantan muškarac svojoj nekadašnjoj ženi Dajani nakon razvoda ostavio porodični dom na Bežanijskoj kosi, u kojem ona danas živi sa njihovim sinom Dušanom, a sebi je u istom kraju izgadio luksuznu vilu.

Naime, na Bežanijskoj kosi Žika je izgradio luksuznu kuću po svojoj meri.

Ima i veliko dvorište, bazen i rado prima goste.

Žika Jakšić
foto: Printscreen

- Žile je mnogo dobar lik i pozitivan je u svakom smislu. Hoće da živi život punim plućima i zato više nema nameru da toleriše hejtere - objašnjava izvor.

- Kod njega su svi dobrodošli, veoma je gostoprimljiv i široke ruke, ali problemi moraju da ostani izvan njegovog doma. On je i osveštao kuću, bili su mu nedavno sveštenici, otarasio se negativne energije i sad vodi računa s kim se druži. Baš ga je pre par dana zvao neki drug da ga pita da svrati s ekipom na kupanje i Žile je rekao: "Sve može, brate moj, samo nemoj neke smarače i crnjake, hoću da nam bude lepo" – završava zvor.

Kurir.rs/Scandal

Bonus video:

02:46

Žika Jakšić održao spektakularan govor za svoj rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track