MUŠKARCI SU OTKIDALI ZA NJOM, NOSILA JE KRATKU KOSU, KOŽNU JAKNU! Evo kako sad izgleda srpska voditeljka - DEKOLTE, ČIPKA I ŠTRAS
Foto: Printscreen/Youtube

MUŠKARCI SU OTKIDALI ZA NJOM, NOSILA JE KRATKU KOSU, KOŽNU JAKNU! Evo kako sad izgleda srpska voditeljka - DEKOLTE, ČIPKA I ŠTRAS

Stars -

Voditeljku Irinu Krušku vodila je tok-šouima i po muzičkim i sportskim emisijama i neprestano se pojavljivala u medijima, promenila je pet televizijskih kuća, ali poslednjih godina kao da je u zemlju propala.

Nije bilo javne ličnosti koju nije uspela da intervjuiše, radila je i čuveni intervju sa Svetlanom Cecom Ražnatović. Njen sitl tada je bio potpuno drugačiji, imala je skroz kratku kosu, kožnu jaknu, poput rokerke.

Irina Kruška
foto: Printscreen/Instagram

"Tu sam i radim. Nikud nisam odlazila, nisam pravila pauzu. Radim na TV, ali za satelitski program, pa me verovatno zato ne viđate. Već pet godina radim emisiju, koja je sastavljena od nekoliko priloga. Pratimo zanimljive događaje i ljude, od Đokovića, preko pevača, do raznih revija i predstava. Evo, baš mi je danas prvi radni dan. Bila sam na odmoru celo leto. Malo u Crnoj Gori, malo u Dubrovniku, baš sam se lepo provela", rekla je Irina pre nekoliko godina.

Danas radi dve emisije. Ono što je svima zapalo za oko jeste Irinina transformacija zbog koje je retko ko danas prepozna.

Mnogi komentarišu da Irina izgleda potpuno drugačije, da se možda preterano obrađuje u Fotošopu, dok drugi tvrde da joj novi imidž stoji savršeno.

Bonus video:

03:39

ZAŠTO STE SE PREKRSTILI DOK SAM PRIČALA O GEJ BRAKOVIMA? Voditeljka u šoku, ubrzo usledila reakcija KOJA JE SVE OBJASNILA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track