BORA ČORBA OTKAZAO KONCERTE ZA NOVU GODINU! Sad se oglasio i otkrio istinu o svom zdravstvenom stanju, evo šta je svima poručio
Foto: Damir Dervišagić

BORA ČORBA OTKAZAO KONCERTE ZA NOVU GODINU! Sad se oglasio i otkrio istinu o svom zdravstvenom stanju, evo šta je svima poručio

Stars -

Frontmen grupe "Riblja čorba" Bora Đorđević otkazao je nastup u Nišu gde je trebalo da peva za doček Nove godine. Kako je saopšteno, ovakva odluka bila je neizbežna s obzirom na to da je Bora imao jaku upalu pluća.

Roker se oglasio i objasnio o čemu se tačno radilo i istakao kada će nastaviti sa koncertima.

„Sve je okej, imao sam neprijatno zapaljenje pluća, kao i mnogo ljudi u celom regionu. Nezgodno je što nismo mogli da sviramo u Nišu i Boru za Novu godinu, pa se ovom prilikom zahvaljujem kolegama koje su uskočile, grupi ‘Van Gog’ i Sergeju Ćetkoviću“ rekao je on, pa dodao kakvi su im dalji planovi:

Koncert, YU Grupa, Bora Đorđević, Bora Čorba, Riblja čorba
foto: Damir Dervišagić

Razloga za uzbunu nema, preskočićemo za svaki slučaj i 9. januar, Dan Republike Srpske, što mi je posebno krivo. Počećemo u februaru u Trnavi u Slovačkoj, pa ćemo nastaviti u Sloveniji, u martu imamo zakazan nastup u Brežicama, a onda 22. aprila u Ljubljani“, zaključio je Đorđević.

kurir.rs/24sedam

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track