DOK SVI BRUJE O NJENOM RAZVODU ONA UŽIVA U DUBAIJU! Isplivale fotke Ilme Karahmet sa OVIM muškarcem: Srećni i nasmejani (FOTO)
Foto: Kurir televizija

odmor

DOK SVI BRUJE O NJENOM RAZVODU ONA UŽIVA U DUBAIJU! Isplivale fotke Ilme Karahmet sa OVIM muškarcem: Srećni i nasmejani (FOTO)

Stars -

Predah od mnogobrojnih poslovnih obaveza koje je imala u 2023. godini,Ilma Karahmet napravila je u društvu svojih prijatelja u Dubaiju.

Ilma je otputovala u društvu dugogodišnjeg prijatelja i menadžera Dejana Malića s kojim je objavila i najviše fotografija, uz koje je u opisu istakla: "Prijatelji zauvek".

Ilma Karahmet
foto: Printscreen

Mlada pevačica zablistala je u novogodišnjoj noći koju su njeni prijatelji i ona dočekali u jednom luksuznom hotelu. Dosta pažnje privukla je i njena fotografija sa plaže, gde su mnogi koji je prate na društvenoj mreži Instagram komentarisali njenu savršenu figuru. A osim lepog početka 2024. godine, Ilma ima i sjajne planove za predstojeći period koje je sada i otkrila:

Ilma Karahmet
foto: Printscreen

- Odlučila sam malo da odmorim i odem u toplije krajeve zajedno sa svojim prijateljima. Imam mnogo planova za ovu godinu i uveliko radim na tome zajedno sa svojim timom. Nove pesme i koncerti biće uskoro za moju dragu publiku. Takođe, poželela bih svima još jednom sve najbolje u ovoj godini i zahvalila bih se onima koji su bili i ostali uz mene! - kazala je Ilma.

Pevačica je u proteklom periodu imala dosta uspeha, posebno sa novom pesmom "Oči kesten boje", a u javnosti je dosta pažnje privlačilo i njeno druženje sa popularnim dvojcem brenda "DSquared2" s kojima gaji veliko prijateljstvo te im je više puta pevala na privatnim zabavama.

Proteklih dana u medijima su se pojavile i spekulacije o Ilminom razvodu od supruga Sedina Lakače, ali pevačica nije želela da komentariše privatnost:

- Nemam komentar, svoj privatni život bih ostavila da i dalje bude privatni - kratko je izjavila Karahmetova.

Kurir.rs

Bonus video:

14:31

Ilma Karahmet o nastupu na proslavi svetskih dizajnera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track