"OVOME SE ZAISTA, NAJVIŠE DIVIM" Nada Blam kod Ivana Gajića OTKRILA NAJBITNIJU STVAR KOJU JE PRENELA ĆERKI: I kod nje to POSTOJI
Foto: Petar Aleksić

kurir tv

"OVOME SE ZAISTA, NAJVIŠE DIVIM" Nada Blam kod Ivana Gajića OTKRILA NAJBITNIJU STVAR KOJU JE PRENELA ĆERKI: I kod nje to POSTOJI

Stars -

Nada Blam gostovala je u emisiji "dIvan šou" kod voditelja Ivana Gajića, zajedno sa Branislavom Lečićem i Lidijom Vukićević.

Ivan Gajić
foto: Kurir tv

Zorana Pavić pevačica i njena video poruka Nadi, bile su iznenađenje u emisiji za poznatu glumicu.

- NJih dve Nada i njena ćerka toliko liče da je to božanstveno. Zanima me da li njena ćerka i karakterno liči na majku? - pitala je Pavić.

- Da. Ima dosta sličnosti, ali pošto sam ja sada u godinama kada sam malo reterirala kao persona, vidim da kod nje postoji isto ono što je postojalo kod mene.

Ona je ispričala koje su vrednosti prema kojima ona vodi život, a kao majka, istakla je ćerkinu posvećenost deci kao suštinski deo odrastanja.

Nada Blam
foto: Kurir tv

- Jedino se divim, zaista posvećenosti deci- rekla je Blam.

Osim toga, Nada je istakla važnost imati više dece kako bi se sprečilo iskustvo biti jedinac.

02:13

OVOME SE ZAISTA, NAJVIŠE DIVIM Nada Blam kod Ivana Gajića OTKRILA NAJBITNIJU STVAR KOJU JE PRENELA ĆERKI: I kod nje to POSTOJI

- Ja nisam jedinica, ja sam imala brata - objasnila je Blam, osvrćući se na svoje lično iskustvo istakavši da zato njena ćerka nije dozvolila da ima jedno dete.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

04:54

ŠURDA AKTUELAN I 40 GODINA NAKON PRVOG PRIKAZIVANJA! Nada Blam OTKRILA VELIKU NEPRIJATNOST sa snimanja: POBESNELA SAM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track