ONE SU VREDNE I NA BOŽIĆ! Lepe voditeljke pokazale kako se vodi program za PRAZNIK, Ana, Bojana i Stanišićka ODUŠEVILE STAJLINGOM
Foto: Kurir Televizija, screenshot RTS, screenshot Prva tv

Lep primer za mnoge

ONE SU VREDNE I NA BOŽIĆ! Lepe voditeljke pokazale kako se vodi program za PRAZNIK, Ana, Bojana i Stanišićka ODUŠEVILE STAJLINGOM

Stars -

Bojana Ristivojević, Ljiljana Stanišić i Ana Emić vredne su bile i na najradosniji hrišćanski praznik Božić.

Dan rođenja Hristovog prvenstveno je praznik porodice i porodičnog domaćinstva. Proslavljanje ovog praznika je usklađeni spoj crkvenih, liturgijskih, i folklornih običaja, pa su u skladu sa tim i voditeljke prilagodile svoje odevne kombinacije i pokazale koliko poštuju veru, ali i svoje gledaoce.

Običaji nalažu da na Božić treba poraniti i lepo i pristojno se obući. Ljiljana, Bojana i Ana su se ove godine izdvojile kao oličenje dobrog ukusa.

Voditeljka Jutanjeg programa na Prvoj televiziji je blistala u crvenoj haljini.

Bojana Ristivojević
Bojana Ristivojevićfoto: screenshot Prva tv

Njena koleginica koja vodi Šarenicu sa kolegom Slobodanom Šarencem takođe je ponela crveno, ali pantalone koju je uklopila sa belom košuljum.

Zakopčane do grla prelepo i pristojno su izgledale.

Voditeljke
foto: screenshot RTS

Na televiziji, gde postoji određeni standard oblačenja, domaćica nedeljnog popodneva "Pusti brigu" na Kurir televiziji spada u red najukusnije stilizovanih voditelja. Ona se ove nedelje odlučila za narodnu nošnju koja joj stoji tako kao da je za nju krojeno. To ne treba ni da čudi jer Ljiljana od malih nogu igra folklor.

Sve tri su pravi primer kako se treba nositi na malim ekranima, pa nije ni čudo što su cenjene i poštovane u svojoj profesiji. Njihove odevne kombinacije na kulturan način ističu figuru na kojoj mnoge koleginice mogu da im zavide.

Emisiju "Pusti brigu" možete pogledati danas od 17.10 minuta na Kurir televiziji, a gosti su glumac Milan Vasić, vikarni episkop toplički SPC Petar Bogdanović, mlada teniserka Nina Tepić, muzički trojac "Frajle" kao i gimnstičarke "Partizana".

Lep primer Ljiljana Stanišić
Lep primer Ljiljana Stanišićfoto: Kurir Televizija
00:18

Ljiljana Stanišić riba studio Sceniranja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track