TANJA SAVIĆ OTVORILA DUŠU, PA PRIZNALA KAKAV JE TEROR TRPELA U PRVOM BRAKU: On je bio velika greška, gledala sam samo mišiće
Foto: Nemanja Nikolić

HOROR

TANJA SAVIĆ OTVORILA DUŠU, PA PRIZNALA KAKAV JE TEROR TRPELA U PRVOM BRAKU: On je bio velika greška, gledala sam samo mišiće

Stars -

Tokom Božićnje emisije Premijera-Vikend specijal, voditelji su razgovarali sa Draganom Mirković, Radom Manojlović, Tanjom Savić i Acom Sofronijevića.

Tanja Savić je potom otkrila da li će se udati u ovoj godini, tačnije da li će stati na ludi kamen.

Ja ne bih volela da stanem na ludi kamen, jer ne bi se tako zvao da je normalan. Ja sam ostvarena kao majka, pa kod mene to ide drugačije, bitno mi je da mojoj deci budem zdrava, što se tiče udaje nikad ne reci nikada, a ako imam pravog partnera kao što je ovaj danas, što da ne - rekla je Tanja.

Tanja Savić
foto: Kurir televizija

Nemanja je upitao Tanju da li je njen partner, čovek njenog života te je otkrila da li je Dragana Mirković upoznala Mukija Bešića.

Dragana ga je upoznala, prošao je njen rengen - rekla je Tanja.

Ja moram da kažem da Dragana malo subjektivna, i nije baš objekivtna, jer je njoj svaki moj bio dobar - dodala je Rada.

Ja sam molila za dobrog, i to mi se desilo. Prvi put jeste bila greška, ali sada nije. Ja sam u mlodosti dosta trpela, i dozvoljavala da neko upravlja mnome, ali sada sam se promenila. Ja sam birala mišiće a to je greška, treba birati dobrog čoveka. Mlade devojke moraju da traže prave momke koji sve rade za njih, treba da se osvrnu na ljubav koji imaju kod kuće, da gledaju momke kao što su njihovi očevi - rekla je Tanja.

Tanja Savić
foto: Printscreen/Instagram

Ja moram da kažem da sam ja jako realna osoba. Mnogo sam prošla sa Tanjom, a meni da se desilo ono što se njoj desilo, taj nje bi dobro prošao. Ja u svom odnosu i braku dajem sve, ja za mogu supruga dajem sve. Žena mora da se bori za svoju porodicu, a neki muškarci to ne zaslužuju. Mora da se proceni ko to zaslužuje da se ti toliko predaš da ti zaboraviš da si Tanja Savić - dodala je Dragana pa dodala:

Tanja je bila predodređena da bude prava zvezda, ali je krenula tim životom, i to je malo zaustavilo njenu karijeru. Ona je velika zvezda i sada, mlada osoba, koju mnogo vole. I Tanju i Radu kao da je neko stavio na klupu za rezervne igrače, ali to mora da se promeni, samo jako i pravo - rekla je Dragana.

Meni je Dragana uvek bila uzor, uvek je nasmejana, a niko ne zna da li je nekada ona bila tužna jer to nikada ne pokazuje - rekla je Tanja.

Kurir, preneo Lazar Stanušić / Pink

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja