"LICEMERJE JE JEDNA OD NAJODVRATNIJIH OSOBINA" Seku Aleksić napali zbog objave na Božić, pevačica BRUTALNA: Nisi iteligentna da...
Foto: Petar Aleksić

"LICEMERJE JE JEDNA OD NAJODVRATNIJIH OSOBINA" Seku Aleksić napali zbog objave na Božić, pevačica BRUTALNA: Nisi iteligentna da...

Stars -

Pevačica Seka Aleksić izazvala je pravu lavinu na "Iks" objavom na Božić, a sada se obratila i hejterima koji su je isprozivali zbog poruke koju je poslala na najradosniji hrišćanski praznik.

Naime, Seka Aleksić, koja je inače poznata po tome što svoje stavove i deli na društvenoj mreži "Iks", a tako je uradila i na Božić.

- Jeste spalili lomače, gume od automobila, vozili kamione i držali sirene na maks, vozili se na krovu automobila, skidali goli do pojasa i udarali u prsa, pekli vola u crkvenom dvorištu, pucali iz vatrenog oružja, bacali petarde! Tradicionalno?! - napisala je Seka.

Jedna korisnica ove društvene mreže ostavila je komentar ispod Sekine objave: "Licemerje je jedna od najodvratnijih karakternih osobina"

Seka je podelila ovaj komentar i obratila se korisnici.

- Željana, žao mi je što nisi dovoljno inteligentna da shvatiš ono što je shvatila većina ljudi. Ako ti je lakše, slobodno na ovako velike i bitne praznike gde se pokazuje ljubav, molitva itd ti pali gume, trubi i pucaj. Ako misliš da je to pred Bogom važno, pobednica si! - odgovorila joj je pevačica.

Bonus video:

00:29

Seka Aleksić, atmosfera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja