VANREDNO PISMO U ELITI! Vreme je da krene najveća DRAMA ove godine, posle ovoga više ništa neće biti isto
Foto: Printscreen

hit

VANREDNO PISMO U ELITI! Vreme je da krene najveća DRAMA ove godine, posle ovoga više ništa neće biti isto

Stars -

Upravo je počela podela budžeta Nikole Lakića.

Sebe najviše volim ovde i uzeću sebi veliki budžet - rekao je Nikola Lakić.

Veliki budžet ide osobi koju ovde najviše volim i cenim, koja me iskritikuje kada treba, pohvali kada treba. Više bih voleo da iskomentariše za stolom onako diplomatski kako on zna, verujem da ćemo se družiti napolju. Slobo super si ovde - rekao je Lakić.

Mali budžet ide neko ko je jako slatkorečiv ovde, neko ko usme da nasmeje celu Elitu, ali je mnogo alava, to je Sara - rekao je Lakić.

Jedno od velikih razočarenja jeste osoba koju sam hteo da vratim na pravi put, da pokušam nekako da sa svojim koemntarima da stavim do znanja da ne ide pravim putem, ovo je za nju pravi put. Ne mogu više da se mešam, punoletna je i odrasla i zna neke stvari. Anđela mislim da to nisi ti, čini mi se da imaš psihičke probleme i žao mi je ako ih stvarno imaš. Zaista bi trebala da se posavetuješ sa psihologom. Mislim da ideš krivim putem - rekao je Lakić.

Veliki budžet je za moju Lejdi Di, neko koga puno volim, ne koristim te za obroke., Dopada mi se tvoje koemntarisanje, jako si britka, što na um to na drum. Volim što si požrtvovana za Matoru, ne obaziri se na loše komentare. Ne pakuješ kada komentarišeš bilo koga i volim te kao drugaricu - rekao je Lakić.

Nikola Lakić
foto: Printscreen

Mali budžet ide Elici, čini mi se da se nisi snašla. Čujem da imaš pošalice i da se dopadaš odabranima, ja to nisam video. Nemamšta da komentarišem jer se nismo specijalno družili, da smo se više družili možda bih ti i dao više - rekao je Lakić.

Dva velika budžeta idu po men ijedinom pravomn paru u Eliti, a to su Milica i Terza. Terzu znam i solja, ttalno je momak na mestu. Ne dopada mi se u vašem odnosu što si vulgaran tako prema njoj, trebš da spustiš loptu. Pravi si prijatelj ovde, mislim da si pokazao poštovanje i prema onima koje ne treba. Poštuješ svoje roditelje, ne daš na sebe - rekao je Terza.

Milica je takođe pravi brat i drug, skrenio bih pažnju da ne pratio Boru kada je u crvenom jer može čovek da pukne i da ga ne vidiš.

Nakon toga, u Belu kuću je stiglo još jedno pismo u kome podseća učesnike Elite da je prisustvo za stolom tokom čitanja pisam obavezno, kao i da se suprotno kažnjava.

Elita
foto: Printscreen

Kurir, preneo Lazar Stanušić / Espreso

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track