OVO JE NAJGADNIJI SNIMAK POZNATIH?! Pevačica bivšem mužu nokte sekla zubima, fanovi ZGROŽENI, a onda im je odgovorom ZAKUCALA
Foto: Pritnscreen/Instagram

OVO JE NAJGADNIJI SNIMAK POZNATIH?! Pevačica bivšem mužu nokte sekla zubima, fanovi ZGROŽENI, a onda im je odgovorom ZAKUCALA

Stars -

Hrvatska influenserka Ela Dvornik i njen bivši muž Čarls Pirs su u procesu razvoda, a sada je isplivao njihov stari video koji je zgrozio mnoge.

Ćerka pokojnog Dina Dvornika sa snimkom iz 2016. godine uspela je da šokira javnost. Naime, ona je već sada bivšem suprugu Čarlsu Pirsu, umesto grickalice za nokte, odlučila primeni metodu sečenja noktiju zubima.

“Noktarella”, “Grozno”, “Strašno”, “Što je s tom ženom”, “Zna li ona koliko taj deo njegovog tela ima bakterija”, nizali su se komentari zgroženih korisnika mreže, a Ella je kritičarima odlučila da odgovori u komentarima neobičnim poređenjem.

“Kao svima se gade nokti, a svi su imali pi***k u ustima”, poručila je influenserka, pa dodatno razbijesnila korisnike društvenih mreža.

Podsetimo, Ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika, Ela Dvornik i njen 13 godina stariji suprug, Čarls Pirs, nakon što su podneli papire za razvod braka, međusobno su se prijavili za više prekršaja i dela za koja se pre sudom vode postupci.

kurir.rs/telegraf

Bonus video:

00:24

ELA DVORNIK SKINULA SALO I POHVALILA SE RAVNIM STOMAKOM! Zamrzla masne naslage i čudnim tretmanom sad je SEKSI MAMA VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track