POSLE LJUBAVNOG KRAHA SA CAREM, PROBLEMI SE SAMO NIŽU! Aleksandra Nikolić JAVNO zakukala zbog nove JADI: To je jedina opcija..
Foto: M.P./ATAImages, Shutterstock

drama

POSLE LJUBAVNOG KRAHA SA CAREM, PROBLEMI SE SAMO NIŽU! Aleksandra Nikolić JAVNO zakukala zbog nove JADI: To je jedina opcija..

Stars -

Aleksandra Nikolić, bivša učesnica rijaliti programa "Elita", doživela je šokantnu neprijatnost, a sada je rešila da progovori javno o tome i preduzme odgovoarajuće mere.

Aleksandra Nikolić
foto: Printskrin/Instagram

Naime, Aleksandri Nikolić je neko hakovao vacap, odnosno hakeri su je napali i neko koristi njen broj telefona i šalje poruke na ovoj društvenoj mreži, zbog čega je zadrugarka morala da preduzme mere:

- Ljudi, neko je instalirao vacap sa mojim brojem telefona, više nemam pristup vacapu. Danas ću blokirati broj telefona, ne postoji druga opcija. Šta god da vam stiže, da znate da nisam ja - napisala je Aleksandra Nikolić putem svog Instagram profila.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen Pink tv

Podsetimo, Aleksandra Nikolić raskinula je sa Filipom Carem, a nedavno je posetila manastir Ostrog.

- Čuvajmo se od neljudi, ali se još više čuvajmo da i mi ne postanemo neljudi - napisala je uz sliku. Da podsetimo, trudna pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić raskinula je romansu sa Filipom Carem i otišla iz Hrvatske, tačnije iz Crikvenice, gde je boravila izvesno vreme.

Naime, Aleksandra, koja je u drugom stanju i čeka ćerkicu, je na svom Instagram profilu podelila fotografiju iz svetinje, na kojoj je pozirala sa osmehom na licu.

Podsetimo, Filip se oglasio nakon dočeka Nove godine i otkrio da se vraća onaj stari Filip u 2024. godini.

- 2021. godina me je slomila, 2022. me je promenila, 2023. mi je otvorila oči, u 2024. se vraćam - piše na snimku koji je objavio Filip Car.

Kurir.rs/Blic/preneo/N.K.

00:53

HOĆU DA SE SVAĐAM, ONA NEĆE! Nela Bijanić o ulasku u rijaliti i odnosu sa Majom Nikolić: Nisam htela da upiru prstom u mog sina!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track