NINA KRIJE OD ANABELE ZBOG ČEGA JOJ JE DEČKO U ZATVORU Đoganijeva porodici striktno ZABRANILA jednu stvar a od ljubavi ne odustaje
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram, Kurir

NINA KRIJE OD ANABELE ZBOG ČEGA JOJ JE DEČKO U ZATVORU Đoganijeva porodici striktno ZABRANILA jednu stvar a od ljubavi ne odustaje

Stars -

Nina Đogani, mlađa ćerka Anebele Atijas i Gagija Đoganija, već nekoliko meseci je u vezi sa dečkom, koji se trenutno nalazi u Centralnom zatvoru. Sa svojom porodicom ne govori o ovoj temi, te nije želela da otkriva zbog čega je njen dečko iza rešetaka.

Kako dalje izvor navodi, Nina je rekla roditeljima da ne daju izjave za medije na ovu temu, što pevačica i poštuje i ne meša se u ćerkinu odluku. Đoganijeva redovno obilazi emotivnog partnera u zatvoru kada su dani za posete.

1 / 5 Foto: Kurir

Inače, Nina na svojim društvenim mrežama redovno je objavljivala fotografije sa uhašenim momkom, ali mu je na svakoj objavi krila identitet.

00:21

Nina Đogani odnosi ručak svom dečku u Centralnom zatvoru

Podsetimo, Nina ne odustaje od te ljubavi, pa redovno odlazi u Centralni zatvor u posetu dečku i kako bi mu odnela hranu. A paparaco Kurir ju je uslikao.

Nina Đogani
foto: Printscreen

Nešto pre 10.30 sati stigla je i Anabelina i Gagijeva ćerka. Na sebi je imala kratku bundu, helanke i čizme, a preko glave je stavila kapuljaču. Ono što smo primetili jeste to da je upravo u tim sivim helankama samo dan ranije bila u teretani, a snimak je podelila na svom Instagram profilu.

kurir.rs/blic/preuzeo I.L.

Bonus video:

00:02

Nina Đogani punu 18 godina, sprema se za gala žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track