ANABELA SE I PRE NININE VEZE SA OPASNIM MOMKOM HVATALA ZA GLAVU! Lunina sestra ne izbija iz teretane, a ovo je njena VELIKA ŽELJA
Foto: Nemanja Nikolić

EVO I ZAŠTO

ANABELA SE I PRE NININE VEZE SA OPASNIM MOMKOM HVATALA ZA GLAVU! Lunina sestra ne izbija iz teretane, a ovo je njena VELIKA ŽELJA

Stars -

Nina Đogani, mlađa ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, trenutno se nalazi žiži interesovanja otkako je Kurir objavio da je u vezi je s dečkom koji se trenutno nalazi u pritvoru u Centralnom zatvoru u Beogradu.

Iako se Nina trudi da živi van svetla kamera, i te kako je aktivna na društvenim mrežama, a njen broj pratilaca raste iz dana u dan.

Ona putem mreža često deli savete kako za ishranu tako i za treninge, pa se može steći utisak da joj je boravak u teretani glavna okupacija, pored veze sa opasnim momkom.

Nina Đogani
foto: Printskrin/Instagram

Ona često rasplamsava maštu mnogim pripadnicima muškog pola kadrovima iz teretane, koji su na ivici perverzije, a posebno se ponosi izvajanom zadnjicom, koju najviše i trenira.

Ipak, pored dobrog izgleda, Lunina sestra ima i velike snove, zbog kojih se majka Anabela svojevremeno hvatala za glavu. Želi da se bavi, kao i ostatak porodice, pevanjem.

Nina Đogani, proslava, rođendan, porodica Đogani
foto: Nemanja Nikolić

- Vidim da uči iz naših grešaka. Bilo je nepristojnih ponuda i svega, ali ona je bila baš protiv toga. Uhvatili smo se za glavu kada je Nina rekla da želi da bude pevačica, ali nikada neću stati na put njenoj sreći. Kroz nas zna da to nije lako. Volela bih da neko ozbiljno stane iza nje, ja joj to ne mogu pružiti - izjavila je Anabela.

Kurir.rs

Bonus video:

00:02

Nina Đogani punu 18 godina, sprema se za gala žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track