"ŠTA SAM JA KOJI... KO OVDE KOGA FARBA!" Baki B3 potpuno ODLEPIO kada je krenuo da priča o ĐOGANIJIMA: GAJIĆ U NEVERICI (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

"ŠTA SAM JA KOJI... KO OVDE KOGA FARBA!" Baki B3 potpuno ODLEPIO kada je krenuo da priča o ĐOGANIJIMA: GAJIĆ U NEVERICI (VIDEO)

Stars -

Porodica Đogani ostaje neizostavna figura devedesetih i dens muzičke scene, s članovima koji su godinama gradili muzičke i rijaliti karijere na domaćoj javnoj sceni, intrigirajući publiku svojim složenim porodičnim odnosima.

Na čelu ove dinastije nalazi se Đole Đogani, praćen Gagijem Đoganijem i bratancom Bakijem B3. Ništa manje interesantne nisu ni bivše i sadašnje supruge i potomci, koji su stekli slavu uglavnom učešćem u rijalitijima.

Đole Đogani, Anabela Atijas, Gagi Đogani, Luna Đogani
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Sonja Spasić

Poznato je da su Edita i Indira Indi Aradinović u srodstvu sa Đoganijima, ali retko ko je uspeo da razjasni njihove tačne rodbinske veze.

Baki B3 je pokušao da rasvetli ove komplikovane odnose tokom gostovanja kod voditelja Ivana Gajića, ali situacija se dodatno zakomplikovala, što je izazvalo smeh.

Gajić zajedno sa režijom je dao sve od sebe da pomognu denseru u nadi da će razgonetnuti ove odnose.

Da li su na kraju uspeli da odmrse ove komplikovane rodbinske odnose? Pogledajte u videu ispod i sami se nasmejte do suza:

03:22

ŠTA SAM JA KOJI... KO OVDE KOGA FARBA! Baki B3 potpuno ODLEPIO kada je krenuo da priča o SRODSTVU SA ĐOGANIJIMA I INDI

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima. Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:45

OVA KOREOGRAFIJA ĆE ZAUVEK BITI UPAMĆENA! Ivana Krunić i Ivan Gajić van sebe kada su videli snimak: Za taj trenutak sam živela

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja