"SLAĐO, AL GA ŽIVIŠ" Pevačica se baškari u SUVOM luksuzu, otputovala u Emirate, a evo ko joj pravi DRUŠTVO na paprenoj DESTINACIJI
Foto: Printscreen/Instagram

luksuz

"SLAĐO, AL GA ŽIVIŠ" Pevačica se baškari u SUVOM luksuzu, otputovala u Emirate, a evo ko joj pravi DRUŠTVO na paprenoj DESTINACIJI

Stars -

Slađa Alegro, folk zvezda, neretko uživa sa svojom porodicom na super luskuznim lokacijama, a ovaj put posetili su Dubai, koji je sudeći po njenim objavama, ostavio veliki utisak.

Đani, svadba, Đanijev sin, svadba Đanijevog sina, Slađa Alegro
foto: Nemanja Nikolić

Pevačica Slađa Alegro poznata je po svom neumornom radu i impresivnim nastupima, ali trenutno odmara u Dubaiju sa svojim suprugom i ćerkicom.

Naime, Slađa na Instargamu redovno deli fotografije luksuznih mesta koje posećuje i uživa u raznolikim atrakcijama koje Dubai nudi, a njeni fanovi sa oduševljenjem prate svaki trenutak putem društvenih mreža.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Slađa je nedavno proslavila srećnu godišnjicu braka, obeležavajući vreme provedeno sa svojim voljenim suprugom. Pevačica je objavila fotografiju ispod koje mu je uputila emotivnu poruku.

- Osam godina. Ne brojim godine da bih videla koliko možemo, već kako možemo. Volim te – napisala je Slađa.

Slađa je nedavno progovorila o periodu svojih početaka i otkrila da je jedna od retkih koja nije samo otvarala usta.

- Ja sam ’99. godine bile član tada veoma popularne grupe Frenki. Nisam imala ponudu da pevam za otvaračice, ali znam da sam u to vreme radila dosta u studiju, pevala prateće vokale, ali takvu ponudu nisam imala, i ne bih je ni prihvatila da jesam – rekla je Slađa, dok je Beki Bekić bio svedok takvih dešavanja. Kaže, u to vreme nije bilo ništa čudno da jedna pevačica peva, a druga otvara usta.

Kurir.rs/Grand/preneo/N.K.

03:46

ZAVRŠENO FINALE MAJKI I SNAJKI! ZA POBEDNIKA 1.000.000 DINARA Emisiju ulepšali Deda Mraz, Vera Matović i koka Olja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja