PODRŠKA PORODICE POSLE TEŠKIH TRENUTAKA: Draganu do scene u Tuzli doveo sin Marko
Foto: Petar Aleksić, Kurir

emotivno

PODRŠKA PORODICE POSLE TEŠKIH TRENUTAKA: Draganu do scene u Tuzli doveo sin Marko

Stars -

Koncert Dragane Mirković u Tuzli, kojim je zvanično otpočela turneju "Do poslednjeg daha" bio je emotivan od prvog do poslednjeg trenutka.

Dragana Mirković
foto: Dejan Milićević

I dok je regionalna muzička zvezda sa bine delila ljubav, radost, ali i suze sa publikom, ono što mnogi nisu videli bili su najemotivniji trenuci koji su se dešavali iza scene.

Dragana Mirković
foto: Goran Jovanović

Porodica folk zvezde poslednjih nedelja prošla je težak period zbog smrti Tonijeve majke Marte, tako da je prvi koncert posle gubitka imao poseban emotivan značaj za njih.

Dragana Mirković
foto: Goran Jovanović

Koliko su povezani u svakom trenutku pokazalo se još jednom kada je Dragani najveću podršku dao sin Marko koji je doputovao da bi bio uz majku, pa ju je i dopratio do scene.

- Dobro veče i dobro došli na moj prvi koncert posle teškog perioda u mom životu. Bog je očigledno želeo da turneju počnem iz Tuzle, i ne znam zašto je tako ali kada vas vidim znam da sam tu gde treba da budem. Bilo je dosta plakanja, ali obećavam vam, nema više suza, vreme je za pesmu - rekla je Dragana koju je publika dočekala ovacijama, a ona im uzvratila još jednim druženjem za nezaborav.

00:37

Dragana Mirković u Tuzli

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:15

Dragana Mirković turneja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track