NAPRAVIO SAM PROBLEM, ONA O SVEMU ODLUČUJE! Emir Lapsus otkriva da li će njegov duet sa Karleušom ugledati svetlost dana! (VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić

stars

NAPRAVIO SAM PROBLEM, ONA O SVEMU ODLUČUJE! Emir Lapsus otkriva da li će njegov duet sa Karleušom ugledati svetlost dana! (VIDEO)

Stars -

Pevač Emir Aličković, poznatiji kao Emir Lapsus snimio je duet sa Jelenom Karleušom, ali on iz nekog razloga još ne izlazi.

Evo šta je pevač u emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića imao da kaže o tome:

Divan Šou
foto: Kurir

- Jesi ti vidio kakav sam problem napravio? Ta pesma stoji i moja draga Jelena Karleuša je rekla da će ona izaći. Ja ne znam stvarno kada... izbacila je dva albuma čoveče. Verovatno će ići kao singl, moja pretpostavka. Ja jedva čekam, stvarno se radujem tome.

Iako se nada da će pesma izaći ništa ne može sa sigurnošću da tvrdi jer je kako kaže sve u divinim rukama:

- Nešto više stvarno ne znam, jer to je sve bilo na njenu inicijativu. Tako da ona stvarno o svemu odlučuje.

00:53

NAPRAVIO SAM PROBLEM, ONA O SVEMU ODLUČUJE! Emir Lapsus otkriva da li će njegov duet sa Jelenom Karleušom ugledati svetlost dana!

Pesma koju su snimili je kako kaže polubalada i veruje da će izaći ove godine:

- Polubalada. Ja mislim da će ove godine izaći, trebalo bi ove godine. Možda čak i na albumu.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

02:00

ZA NOVU GODINU NISAM IMALA ŽELJU DA SE LJUBIM, BILA SAM ZNOJAVA I ZADIHANA Jelena Karleuša šokirala: Ovo sam zatekla kući!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja