MINA NAUMOVIĆ I OGNJEN AMIDŽIĆ OTKRILI POL BEBE: Neće ličiti ni na oca, ni na mene, biće šta god poželi...
Foto: Nemanja Nikolić, Instagram/callmenaumi

lepe vesti

MINA NAUMOVIĆ I OGNJEN AMIDŽIĆ OTKRILI POL BEBE: Neće ličiti ni na oca, ni na mene, biće šta god poželi...

Stars -

Voditelj Ognjen Amidžić čeka dete sa svojom suprugom Minom Naumović Amidžić, sa kojom se nedavno venčao u tajnosti.

Mina je imala svog segment u Ognjenovoj emisiji "Pazi Mina", a nakon što je saznala da je u blagoslovenom stanju odlučila je da se povuče sa malih ekrana, te sada odmara u trudnoći. Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, a iz porodičnog doma redovno se oglašava, te deli sa svojim pratiocima pojedinosti iz svoje svakodnevnice, što je uradila i danas i sve uspela da iznenadi.

Naime, Mina je danas na svom profilu na Instagramu neobičan test, koji govori o ćerkama, a obzirom da je ona u drugom stanju, mnogi su zaključili da sa Ognjenom čeka upravo devojčicu.

Mina Naumović
foto: Printscreen

- Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna. Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku. Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona - pisalo je Mininoj objavi.

Blic / Kurir, preneo Lazar Stanušić

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track