NOVA SMRT POTRESLA JANJUŠA! SAOPŠTENO DA JE PREMINULA ŽENA KOJA JE BILA ŽIVOTNI OSLONAC: Juče nas je napustila...
Foto: Printscrteen

brodolom

NOVA SMRT POTRESLA JANJUŠA! SAOPŠTENO DA JE PREMINULA ŽENA KOJA JE BILA ŽIVOTNI OSLONAC: Juče nas je napustila...

Rijaliti -

Marko Janjušević Janjuš se vratio u "Eliti" posle tri nedelje odsustovao nakon što su ga izveli zbog tragedije kada je njegov najmlađi brat Mihailo izvršio samoubistvo.

Ipak, sada dolazi još jedna tužna vest.

Naime, preminula je jedna od žena koje su vodile Janjuševu najuticajniju fan grupu i bila najaktivnija podrška Marku Janjuševiću Janjušu. Ona je bila uz Janjuša od samih njegovih početaka u rijalitiju i učestvovala je u slanju paketa za omiljenog zadrugara. Takođe je bila poznata po tome da je branila javno po društvenim mrežama Janjuša.

U grupi Janjuševe kraljice gde se okupljaju najvatreniji pobornici ove rijaliti zvezde.

Janjuš
foto: Printscreen

- Nažalost ni danas nas ne mogu zaobići tužne vesti. Naša J. Đ nas je napustila. Jasna je bila sa nama od samih početaka. Pamtićemo je kao vedru, veselu, dobru i nasmejanu osobu što je stvarno i bila. Čista i dobra duša. Počivaj u miru kraljice naša, uvek ću te voleti i pamtiti tvoja grupa. Porodici izražavamo najsireniju i najdublje saučešće, neka im Bog dragi daje snage - stoji u objavi.

Janjuš je neretko i komunicira sa svojom podrškom jer poštuje i ceni koliko pojedinci ulažu ljubavi da njihovi rijaliti favoriti ostvare što bolji rezultat.

Kurir, preneo Lazar Stanušić / Srbija Danas

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track