ZAVIDNI ZADRUGARI SKIDALI UROŠU STVARI KOJE MU JE JANJUŠ KUPIO! Ščepali ga dok je šetao, a onda krenuli da vuku za odeću ŠOK VIDEO
Foto: Printscreen

užas

ZAVIDNI ZADRUGARI SKIDALI UROŠU STVARI KOJE MU JE JANJUŠ KUPIO! Ščepali ga dok je šetao, a onda krenuli da vuku za odeću ŠOK VIDEO

Rijaliti -

Marko Janjušević Janjuš poklonio je rijaliti cimeru Urošu Staniću garderobu. Ovaj gest je Stanića oduševio, a po svemu sudeći Janjuš je počeo da pokazuje svoju novu stranu.

Stanić je oduševljen i dirnut ovim gestom odmah obukao trenerku i jaknu koje su bile deo velikodušnog poklona.

Međutim, elitari nisu na to blagonaklono gledali, a Munjez je pokazao posebnu dozu ljubomore na snimku koji je zapalio društvene mreže. Na njemu se može primetiti kao pretii skida jaknu sa Uroša.

Uroš Stanić
foto: Printscreen

- Uroša sprdaju za poklone, Munjez preti da će da mu se nakači - stoji u opisu.

- "Joj Bože, koliko mi žao Uroša! Ima li neko da odbrani ovo napaćeno dete? Pravda za Uroša", "Sve bih ja njih po džepu", "Koliko su odvratni, sram ih bilo. Pogotovo ovaj Muljavi, umislio da je neka faca", "Kakvi su ovo ološi, sad mali treba samo da provocira da oni lude, jači je on od svih njih", "Sram i stid ih bilo" - krenula je lavina komentara, a kako će produkcija reagovati na ovaj bahati čin, ostaje nam da vidimo.

Kurir, preneo Lazar Stanušić / Srbija Danas

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track