KARLEUŠI NE SMETA NI DEBELI MINUS! Pevačica u nikad KRAĆEM izdanju sa čizmama do pupka, a svima zaparao oči ovaj NATPIS (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

šok

KARLEUŠI NE SMETA NI DEBELI MINUS! Pevačica u nikad KRAĆEM izdanju sa čizmama do pupka, a svima zaparao oči ovaj NATPIS (VIDEO)

Stars -

Jelena Karleuša, pevačica i modna ikona, ponovo je uspela da zaintrigira pažnju domaće javnosti, svojim provokativnim izdanjem, koje je oduševilo sve prisutne.

Jelena Karleuša
foto: Kurir

Pevačica je održala nastup u klubu koji je bio popunjen do zadnjeg mesta, a da Karleuša pravi atmosferu na zavidnom nivou, svedoči i video snimak koji je objavila na svom Instagram profilu.

Jelena je modna ikona dvadeset i prvog veka iz dana u dan pomera granice. I kada pomislite da ne može izazovnije, JK je spremna da iznenadi.

Tako je i ovaj put izašla pred publiku u izazovnom pink kostimu koji je otkrio njenu fantastčnu liniju, a svima je paralo oči naziv koji je bio ispisan ogromnim slovima "Porno star", neki su takođe komentarisali i čizme koje su dodatno upotpunile njen stajling.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs

02:00

ZA NOVU GODINU NISAM IMALA ŽELJU DA SE LJUBIM, BILA SAM ZNOJAVA I ZADIHANA Jelena Karleuša šokirala: Ovo sam zatekla kući!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track