ALEKSANDRA NIKOLIĆ PONOSNO POKAZALA TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Buduća mama blista u 7. mesecu, a nova frizura pokupila sve simpatije
Foto: Printskrin/Instagram

srećna

ALEKSANDRA NIKOLIĆ PONOSNO POKAZALA TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Buduća mama blista u 7. mesecu, a nova frizura pokupila sve simpatije

Stars -

Aleksandra Nikolić u sedmom je mesecu trudnoće i željno iščekuje ćerku koju će dobiti za dva i po meseca. Sa ocem svoje bebe, Filipom Carom se rastala, a nedavno je priznala i govorila o odnosu s njim.

Aleksandra Nikolić, Filip Car
foto: Nenad Kostić, Petar Aleksić

- Mi smo u korektnim odnosima, nema tu zle krvi. Nismo više zajedno, ja sam ovde. On i ja ćemo dobiti bebu i vezani smo do kraja života, hteli - ne hteli - izjavila je Aleksandra.

Aleksandra Nikolić
foto: Printskrin/Instagram

Povukla se iz medija a u svojoj trudnoći uživa pored porodice i najmilijih. Dugu plavu kosu je skroz skratila i ofarbala u tamno, te je potpuno promenila fizički izgled, a sada je na Instagramu pokazala kako izgleda u već poodmakloj trudnoći.

Pobednica šeste sezone Zadruge ponosno je pozirala ispred jelke i otkrila koliko joj blagosloveno stanje prija.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:06

Aleksandra Nikolić pokazala trudnički stomak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja