BIVŠI ZADRUGAR RASKRINKAO LJUBAVNI TROUGAO: Anđelo mi je muvao devojku dok nisam bio tu, a Matora je... Pavle otkrio tajne
Foto: Printscreen YT

besan i ogorčen

BIVŠI ZADRUGAR RASKRINKAO LJUBAVNI TROUGAO: Anđelo mi je muvao devojku dok nisam bio tu, a Matora je... Pavle otkrio tajne

Stars -

Bivši zadrugar Pavle Jovanović nije imao lepe reči za Anđela Rankovića i Jovanu Tomić Matoru.

Naime, Pavle Jovanović je na samom početku besno istakao kako je Anđelo Ranković muvao njegovu tadašnju devojku, iako je znao da je on u vezi sa njom u tom trenutku.

Pavle Jovanović
foto: Damir Dervišagić

- Sa Anđelom nisam dobar od pre "Zadruge 1". On je rođeni drug mog brata. Poznajem ga pre rijalitija. Nisam dobar sa njim, jer je tadašnju moju devojku muvao. Njemu nije strano da ti muva devojku, ženu... - priča besno Pavle i dodaje:

Anđelo Ranković
foto: printscreen/Pink

- Od tada sa njim nisam dobar. Povukao se tada, pravdao se... A sa Matorom nisam dobar još iz "Zadruge 2", jer je loš čovek. Sve što joj se desilo sa Anitom, to je sve, jer je Jovana loš čovek. Matora i ja smo imali sukob, a ne zna se zbog čega. Niti sam želeo ikada sa njom da pričam o tome. Kada nekoga precrtam. Tu je kraj. Kod mene ne postoji u afektu. Nema afekta. Imaš da paziš šta pričaš i šta ćeš da kažeš. Ništa joj uradio nisam - zaključuje Pavle Jovanović.

Kurir.rs/Hype/Prenela: K.M.

Bonus video:

04:03

Matora i Anita

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track