JK OPET URNISALA TEU PA NASTAVILA RAFALNU PALJBU: Teirovićka je pevala albansku pesmu u srcu Beograda!
Foto: Petar Aleksić, Damir Dervišagić

evo šta joj smeta

JK OPET URNISALA TEU PA NASTAVILA RAFALNU PALJBU: Teirovićka je pevala albansku pesmu u srcu Beograda!

Stars -

Jelena Karleuša, već nekoliko dana javno napada svoju koleginicu Teu Tairović, zbog njenog nastupa na Trgu republike za doček pravoslavne Nove godine.

JK je prethodnih dana oštro komentarisala Tein performans, te istakla da se njena mlađa koleginica nije dovoljno potrudila oko ovog koncerta, kao i da je iskopirala njen stajling. Ipak, "mala od skandala" je sada nastavila sa prozivkama, pa je istakla da je pesma "Hajde" zapravo albanskog porekla, kao i da je pevačica uz nju izvodila tradicionalni albanski ples.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen Instagram

- Koliko je Beograd veliki grad govori i činjenica da se ispred Narodnog pozorišta u srcu Beograda, za doček srpske Nove godine, orila albanska pesma „Hajde luj kikek” uz tradicionalni trbušni ples folklornog ansambla - napisala je Karleuša.

Tea Tairović
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, ovakav stav JK mnoge je iznenadio, s obzirom na to da je javno isticala da se jedina našla Tei Tairović, tokom takmičenja u Zvezdama Granda i pružila joj podršku, za razliku od drugih kolega.

Kurir.rs/K.M.

Bonus video:

03:03

JELENA KARLEUŠA ILI NATAŠA BEKVALAC? Stručni žiri Kurira ocenjivao dve fatalne plavuše! Kreatorka i hirurg jednoglasni ZBOG OVOGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track