MIRA ŠKORIĆ JE PROZVALA DA NIJE MLADA: Šokiraće vas koje je godište Maja Berović
Foto: Nemanja Nikolić

estradni rat

MIRA ŠKORIĆ JE PROZVALA DA NIJE MLADA: Šokiraće vas koje je godište Maja Berović

Stars -

Cela prašina digla se pošto su Maja Berović i Ceca Ražnatović predstavile novu verziju duetske pesme "Ne računaj na mene", koju su u originalu izvele Ceca i Mira Škorić.

Berovićeva je u jednom intervjuu kolegonicu nije nazvala imenom, nego "ona", što je izazvalo Škorićevu da se oglasi na Instagramu, poručivši da ona (Maja) nije mlada pevačica.

Mira Škorić
foto: Kurir televizija

"S obzirom na to da tvoja raspala mentorka čitav svoj život podmeće druge za sopstvene ratove i ti si nasela. Presrećna sam kada mladi dobri pevači urade obrade starih pesama, ti nisi mlada, a i pevaš jadno", napisala je između ostalog Mira.

Maja Berović
foto: ATA images

Kada se pogleda biografija - Mira Škorić je rođena 1970. godine, ima 53 godine, dok je Maja 1987. godište, i ušla je odavno u četvrtu deceniju i ima 36 godina.

Podsetimo, u novi estradni rat uključila se i Jelena Karleuša, koja se takođe oglasila na Instagramu, gde je brutalno potkačila ne samo Cecu Ražnatović i Maju Berović, već i ostale pevače.

Bonus video:

00:17

VESNA RIVAS KAŽE DA JU JE TUKLA, OGLASILA SE I MIRA ŠKORIĆ! Nedeljama se čekalo na njen odgovor, ovo je rekla o SUKOBU KOD MAŠINCA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track