SA 10 GODINA ISPUNIO JE ŽELJU SVOG ŽIVOTA! Bio je jedna od "Pinkovih zvezdica" kada je dobio poziv od Merlina i SVE SE PROMENILO
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

SA 10 GODINA ISPUNIO JE ŽELJU SVOG ŽIVOTA! Bio je jedna od "Pinkovih zvezdica" kada je dobio poziv od Merlina i SVE SE PROMENILO

Stars -

Učesnik prve sezone "Pinkovih zvezdica" David Radosavljević gostovao je kod voditelja Ivana Gajića gde se prisetio svog velikog iskustva kada je sa samo 10 godina bio specijalni gost na koncertu Dina Merlina.

Naime, David je tada bio jedini gost na koncertu pevača na kome je bilo više od 70.000 ljudi.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

- Ja nisam imao menadžera koji bi me pratio, već sam imao mamu. Kada sam se vraćao iz škole. Mama je dobila poziv od menadžera Dina Merlina sa rečima da pevač ima želju da ja nastupam sa njim dva puta na koncertu. Majke je mislila da se neko šali sa nama, jer je zaista bilo za ne poverovati. Onda kada je opet pozvao menadžer shvatili smo da nije nikakva šala i da treba da dođemo u Sarajevo i da se upoznam sa Dinom Merlinom. Najteže mi je bilo što sam morao da krijem čak i od svoje familije da treba da nastupam sa njim. Niko nije znao osim moje mame, tate, brata i mene. Takav je dogovor bio da se nikom ne priča jer je Merlin izrazio želju da mu budem gost iznenađenja. Stvarno je uspelo, niko nije znao - rekao je David i dodao:

David Radosavljević
foto: Kurir televizija

- Kada sam izašao na binu ja nisam video ljude jer je u mene bilo upereno 100 reflektora. Ti ne vidiš ništa osim prednjeg reda. Ali hvala Bogu jer kada se završila pesma okrenula su se svetla ka publici i onda sam shvatio koliko je zapravo to ljudi. Dan danas kad gledam te snimke sa koncerta uhvati me suza u očima jer sam sa svojih 10 godina svoju želju ispunio.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:31

Dino Merlin započeo svoj četvrti koncert u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track