"U ŽIVOTU MI NIKO NIŠTA NIJE DAO I POKLONIO" Katarina se rasplakala usred emisije, ne može da zaustavi suze
Foto: Printscreen/Grand

nikad emotivnija

"U ŽIVOTU MI NIKO NIŠTA NIJE DAO I POKLONIO" Katarina se rasplakala usred emisije, ne može da zaustavi suze

Stars -

Katarina Živković proslavila se u „Zvezdama Granda“ kada se pre više od petnaest godina iz Leskovca uputila u Beograd da ostvari svoje muzičke snove.

Katarina Živković
foto: Kurir televizija

Kaća je tada još uvek bila u srednjoj medicinskoj školi koju je završavala paralelno sa takmičenjem, a sada se slomila pred kamerama kada je govorila o svojim uspomenama.

Katarina Živković plače u emisiji

Iako je rekla kako voli iznenađenja, nije mogla ni da nasluti da će je fotografije koje vidi dovesti do suza.

– Jao rasplakaću se, sramota me je što plačem. Mislila sam da su ove fotografije izgubljene. Zašto sam ovako emotivna. Šta si mi uradio? – pitala je pevačica koja nije mogla da obuzda emocije dok je gledala sliku sa roditeljima.

Katarina Živković
foto: Printscreen/Grand

– Ovo mi je jedna od najdražih slika. Ne znam kako će vama ovo da zvuči, ali ja sam jako ponosna na sebe i svoje roditelje. Meni niko u životu ništa nije dao, poklonio, za sve sam se izborila sama uz pomoć svojih roditelja i njihove ljubavi. Nenormalno je da ne volite mesto odakle ste došli, ali prvenstveno volim svoju porodicu i onaj osećaj da nikome ništa ne dugujem i da su mi savest i obraz čisti i da ne postoji prepreka koja može da me zaustavi – kroz suze je ispričala Živkovićeva.

Katarina Živković
foto: Printscreen/Grand

Iako je takmičenju postala poznato ime na estradi, njen uspeh se nije dogodio preko noći, a za svoje početke zahvalna je kulturno umetničkom društvu kroz koje je napravila prve muzičke korake.

– Bila sam član kulturno umetičkog društva, profesionalno sam se bavila folklorom koji sam igrala 12, 13 godina i tu sam pekla zanat i to je bilo prelepo druženje. Sećam se koliko sam srećna tada bila, to je najbezbrižniji deo mog života– rekla je Katarina.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

01:33

KATARINA ŽIVKOVIĆ OTRILA ZBOG ČEGA NEVEROVATNO LIČI NA KOLEGINICU: Ne vidim koga to remeti i zbog čega nekome smeta!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track