TEODORA DŽEHVEROVIĆ REŠILA DA ZAGOLICA MAŠTU Na sebe navukla haljinu koja otkriva sve, grudi jedva ostale unutra
Foto: Damir Dervišagić

TEODORA DŽEHVEROVIĆ REŠILA DA ZAGOLICA MAŠTU Na sebe navukla haljinu koja otkriva sve, grudi jedva ostale unutra

Stars -

Već dugo se spekuliše da je mlada pevačica Teodora Džehverović sreću pronašla pored slovenačkog košarkaša Matica Rebeca.

Iako Teodora o emotivnom žiotu ne želi više da govori, fotografije koje su ona i Matic u prethodnom periodu objavljivali sa istih mesta su ih odale. Niko nije znao da Džehva i sportista žive u istoj zgradi, a koliko im u ljubavi cvetaju ruže svedoči to što se ne odvajaju.

Naime, pevačica je na svom profilu na Instagramu objavila provokativnu sliku, a zbog njenog stajlinga mnogi su ostali u šoku, budući da se u veoma oskudnom izdanju usudila da sedne u kafić i to usred bela dana.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen

Teodora je na sebi imala korset u crnoj boji, koji je imao ogorman izrez skoro do pupka, dok je ona pozirala, a grudi joj prelivale i umalo nisu ispale.

Za pevačicom nema ko se nije okrenuo, a ona se bez problema slikala i osmeh nije skidala sa lica.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen

Podsetimo, Teodora Džehverović operisana je 6. januara na Badnje veče kada joj je pukla cista na jajniku. Džehverovićeva je potom progovorila o svom zdravstvenom stanju.

- Dragi moji, za mene su iskušenja od prvog dana ove godine. Taman što je počelo da i bude bolje, dobila sam strašne bolove u stomaku. Na Badnje veče sam operisana. Imala sam cistu na jajniku koja je pukla i stanje mi se zbog toga pogoršalo - započela je, a onda dodala da se sada oseća bolje:

- Za sada je sve u redu, sem što me naravno rane bole, ali se nadam da će to sve biti dobro i da će da zaraste sve kako treba. I pored toga, ne menjam mišljenje da će ovo biti jedna predivna godina kojoj se svim srcem radujem - napisala je pevačica.

Kurir / Blic

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja