PREŽIVELA PAKAO U LIFTU! Pevačicina ćerka ostala zaglavljena i bez vazduha: Unutra je milion stepeni
Foto: Nenad Kostić

neverica

PREŽIVELA PAKAO U LIFTU! Pevačicina ćerka ostala zaglavljena i bez vazduha: Unutra je milion stepeni

Stars -

Pevačica Katarina Sotirović obavestila je sve putem Instagrama o nevolji koja je zadesila njenu naslednicu, a sve se desilo pre dve godine usred leta.

Naime, Katarinina ćerka Julija ostala je zaglavljena u liftu pre dve godine, a ona se tada putem Instagrama javno zahvalila za pomoć.

- Najveće hvala sjajnim momcima iz Vatrogasne brigade Beograd na brzom dolasku i izbavljivanju Julije iz zaglavljenog lifta! - napisala je Katarina Sotirović, pre dve godine, kada je njena ćerka imala 10 godina.

Katarina Sotirović
foto: Kurir TV, Printscreen

- Juci hvala na smirenosti i hrabrosti, 45 minuta na milion stepeni u liftu. Prvo sam zvala servis, ali, s obzirom na to da su u Pančevu i da im je trebalo duže vreme da stignu, pozvala sam vatrogasce kad sam shvatila da je njoj već frka unutra. Momci su doleteli! - dodala je pevačica.

- Hvala komšijama na podršci! - napisala je Katarina na kraju objave na društvenim mrežama.

Podsetimo, pevačica Katarina Sotirović prošla je kroz izuzetno težak period nakon razvoda od svog supruga košarkaša Aleksandra Rašića. Kako je istakla u emisiji "Ordinacija" na RTS-u, njih dvoje su se dva puta razvodili, a nakon drugog pokušaja da svoj brak spasu, Katarina je definitivno odlučila da stavi tačku na taj odnos.

Katarina Sotirović
foto: Sonja Spasić

Katarina je prelomila da će se razvesti, kada je njen bivši suprug odbio da ide na malo porodično putovanje.

- Spakovala sam decu i samo uputila na Zlatibor. Taj vikend sam provela sa decom, došla u ponedeljak kući. Decu smo stavili da spavaju i on meni kaže da li hoćeš da gledamo neki film. I ja kažem ovo ne može ovako. Nije bilo suza. Ali posle toga je bila reka suza. Samo je bila žal za neuspehom i krahom - ispričala je pevačica.

Kurir / Blic

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track