MUKE VERICE RAKOČEVIĆ I VELJKA NA AVALI KAD PADNE SNEG: Ogromna terasa, letnjikovac luks sređen, jedan detalj sve ODUŠEVIO
Foto: Dragana Udovičić, Printscreen

MUKE VERICE RAKOČEVIĆ I VELJKA NA AVALI KAD PADNE SNEG: Ogromna terasa, letnjikovac luks sređen, jedan detalj sve ODUŠEVIO

Stars -

Verica Rakočević je pre nekoliko godina prodala svoju staru kuću na Avali, ali je ubrzo shvatila da je ipak pogrešila, pa je kupila drugu na istoj lokaciji, otkrivaju stanovnici ove beogradske planine. Ona sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem od venčanja u septembru 2013. živi na imanju koje je u blizini onog koje je nekada bilo njeno.

Sada je Veljko objavio da, pored mira i idile, nije sve uvek potaman, pogotovo kada napada sneg. On je objavio video iz njihovog dvorišta, tagova suprugu Vericu i zapitao se: Večeras smo se popeli, a kako ćemo sutra dole".

Njima dvoma apsolutno ništa ne smeta i da ostanu nekoliko dana na Avali, kojima očito prija život daleko do gradske vreve.

Verica Rakočević
foto: Printscreen

Na snimku se vidi kako je sneg popriloćno zatrpao njihovo dvorište. Sve se zabelelo, a staza je bila skroz pod snegom od nekoliko centimetara.

Verica je ranije otkrila da veliku terasu zatvora tokom zimskih dana, a cela je popunjena luksuznim namštajem i ćilimima.

Verica Rakočević
foto: Printscreen

Verica je jedan deo dvorišta preuredila i tu postavila tri kontejnera koje je spojila i od njih sebi napravila atelje, što je jednom prilikom i potvrdila.

00:47

Verica Rakočević pokazala imanje na Avali pod snegom

- U ovom bajkovitom prostoru na Avali je moj atelje. U njemu sanjam, crtam, smišljam sa puno entuzijazma kolekciju koja će u septembru biti prikazana na poseban način - napisala je Verica.

Podsetimo, stanovnici Avale, inače, imaju samo reči hvale za kreatorku, koja je i deo svog biznisa prenela u okolinu Beograda.

- Pre nekog vremena ovde na Avalu je donela i dva velika kontejnera. To su one montažne kućice. Njene radnice tu šiju za njenu modnu liniju. Ovde joj je bolje i jeftinije, a svakako i lakše jer ne mora da ide za Beograd. Sve joj je tu nadohvat ruke - rekli su nam oni, a zatim i objasnili kako se bračni par Kuzmančević slaže:

Bonus video:

02:34

VERICA RAKOČEVIĆ I NJEN MUŽ U OPUŠTENOM STANJU NA AVALI! Uživaju u čarima prirode, a evo šta o tome kažu komšije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track