CEPTEROVA ĆERKA SE SLIKALA BEZ GAĆA! Nakon vrelih fotografija sa dečkom na jahti, Ema otišla korak dalje (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

šok

CEPTEROVA ĆERKA SE SLIKALA BEZ GAĆA! Nakon vrelih fotografija sa dečkom na jahti, Ema otišla korak dalje (FOTO)

Stars -

Usvojena ćerka bogatog biznismena Filipa Ceptera, Ema Cepter, već nedeljama ne prestaje da intrigira domaću javnosti.

Poznato je da svojim objavama na društvenim mrežama nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a sada je Ema Cepter otišla korak dalje.

Ema Cepter
foto: Printscreen Instagram

ona je pozirala u majici na kauču, a primetilo se da se ispod majice ne nazire ništa. U krupnom planu je bila njena naga pozadina, a mnogi su se pitali da li to ona upravo pozira bez gaća?

Podsetimo, o Eminom životu se malo zna, a osim onoga što pokazuje na društvenim mrežama, poznato je da ima 22 godine, živi u Londonu i studira psihologiju.

Ema Cepter
foto: Printscreen

- U naš život ušla je jednog decembarskog dana 2000. godine i odmah se ugnezdila u naša srca gde je otvorila prostor koga tu ranije nije bilo. Lepo je kad čovek može da se ostvari kao stvaralac, pa da zatim postane roditelj, a još je lepše kada možete da ispravite nepravdu i umesto bola stvorite – ljubav. Meni se dogodilo i prvo i drugo - rekla je Madlena jednom prilikom.

- Sa svim tim tinejdžerskim momentima koji su prisutni kod sve dece tog uzrasta, moram da kažem da je Ema jedna dobra devojčica. Dobar učenik. Što kažu ovi koji nas čuvaju, voze – mi znamo Emu, ona uči od svoje druge godine. Sad završava koledž. Ona bi htela u Ameriku, ali kakva Amerika ko će tako daleko da putuje. Videćemo da to bude negde oko Londona - rekla je Madlena Cepter svojevremeno u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

Kurir.rs/ Blic/ Preneo: M. J.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja