SELMA BAJRAMI POKUŠALA DA UĐE U SRBIJU! Nakon pokazivanja DVOGLAVOG ORLA, policija je zadržala na aerodromu!
Foto: Valery Sharifulin / TASS / Profimedia, screenshot

stigla kazna zbog provokacije

SELMA BAJRAMI POKUŠALA DA UĐE U SRBIJU! Nakon pokazivanja DVOGLAVOG ORLA, policija je zadržala na aerodromu!

Stars -

Selmi Bajrami zabranjen je ulazak u Srbiju, saznaje Kurir. Ona je pokušala danas da uđe u našu zemlju, ali su je policijski službenici zadržali na beogradskom aerodromu.

Podsetimo, Selma se krajem prošle godine našla se u centru skandala nakon što se u javnosti pojavio njen snimak sa nastupa na kojem peva albansku pesmu "Valle Kosovare" i pokazuje dvoglavog orla.

Selma Bajrami
foto: Instagram, screenshot

Ovo je razbesnelo javnost u Srbiji, gde je pevačica i postala popularna, pa su mnogi tražili njen bojkot i zabranu ulaska u našu zemlju.

Međutim, ona je neposredno nakon skandala istakla da se to neće desiti i da će se ona vratiti na scenu u punom sjaju.

- Ja ću svuda doći, to što drugi pokušavaju da mi nameste, neće im uspeti - rekla je pevačica, a potom otkrila sve o zabrani ulaska u Srbiju.

- Nisam dobila zabranu, nikada je neću dobiti. Znam da bi neki voleli, ali nadajte se uzalud. Onda bi zabranu trebalo da dobiju svi ovi koji u Bosni i Hercegovini dižu tri prsta - rekla je ona tada, što je još više razljutilo ljude, naročito kada je odbila da se izvini za svoj skandalozni postupak.

- Nisu zabranili, to su samo pokušaji, bojkot. Selma se vraća u punom sjaju. Sve namontirano. Nemam se zbog čega izvinjavati, nisam ništa uradila - rekla je tada.

Selma Bajrami
foto: Zorana Jevtić, Printscreen

Mi smo sada pokušali da je dobijemo za komentar, ali nam je ona izbacivala vezu. Poslali smo joj i poruku, ali do objavljivanja ove vesti, Selma na nju nije odgovorila.

Kurir.rs

Bonus video:

00:18

Selma Bajrami pokazala DVOGLAVOG ORLA pa zapevala Jugoslovenku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track