"NISU MI VEROVALI DA ĆU GLUMITI DŽEJA!" Alen Selimi koji tumači ulogu poznatog pevača: Nisam znao KAKO JE TEŠKO ODRASTANJE IMAO
Foto: Kurir tv

kurir tvž

"NISU MI VEROVALI DA ĆU GLUMITI DŽEJA!" Alen Selimi koji tumači ulogu poznatog pevača: Nisam znao KAKO JE TEŠKO ODRASTANJE IMAO

Stars -

Dugoočekivani film nedelja, koji je nastao po životu Dzeja Ramadanovskog imao je svoju premijeru, a sada je za Kurir Tv govorio glavni glumac Alen Selimi, koji je tumačio dzeja kada je bio dete.

Alen Selimi
foto: Kurir tv

Neverovatna sudbina mladog Alena Selimija dovela ga je do toga da igra glavnu ulogu u filmu 'Nedelja', u kojoj je tumačio pokojnog Džeja kada je bio dete. Ovo ostvarenje doživelo je veliko oduševljenje kod publike, a Alen je za kamere Kurira otkrio kako je došlo do toga da bude deo ovog projekta.

Alen Selimi
foto: Kurir tv

'Nisu šetali, nego su bili u kafanu', izjavio je Alen Selimi, objašnjavajući kako je došlo do ključnog susreta. Na pitanje koga je sreo u kafani, odgovorio je 'Anu'. Dalje je opisao trenutak kada je primetio nju i svoju sestru u prozoru, kako mu je ona mahala, a on joj odgovorio.

Alen Selimi
foto: Kurir tv

Alen Selimi je dodao:

- I ona mi je rekla, je l' znaš li da pevaš?' Na to sam odgovorio potvrdno, a ona je nastavila: 'Znaš od Džeja Nedelju?' I tada mi je rekla, 'možeš da mi otpevaš?' i ja sam joj otpevao.

03:03

NISU MI VEROVALI DA ĆU GLUMITI DŽEJA! Alen Selimi koji tumači ulogu poznatog pevača: Nisam znao KAKO JE TEŠKO ODRASTANJE IMAO

Nakon ovog susreta, Selimi, koji tada ima samo 12 godina, suočio se s reakcijom roditelja koji nisu verovali da će njihov sin odigrati ulogu malog Džeja.

- Rekao sam im da ću glumiti malog Džeja u filmu, ali nisu verovali sve dok nisu videli tekstove - istakao je glumac.

Alen Selimi
foto: Kurir tv

Kroz smeh je podelio anegdotu s premijere filma, opisujući kako su ljudi počeli da ih prepoznaju na ulici i traže zajedničke fotografije.

- Pre nego što je dobio ulogu, Selimi je znao samo da je Džejev pevač, ali ne i koliko je imao teško odrastanje.

- Samo sam znao da je pevač, ali nisam znao da se radi film o njemu - objašnjava mladi glumac.

Uprkos početnim sumnjama, Selimi je dočarao lik malog Džeja na velikom platnu, i sada mnogi predviđaju sjajnu karijeru za ovog mladog glumca.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

01:41

Trejler filma “Nedelja”

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track