TAMARA ĐURIĆ POSLALA JASNU PORUKU SELMI BAJRAMI! Evo šta je poručila nakon što joj je zabranjen ulazak u Srbiju
Foto: Damir, Valery Sharifulin / TASS / Profimedia, Printscreen

likuje

TAMARA ĐURIĆ POSLALA JASNU PORUKU SELMI BAJRAMI! Evo šta je poručila nakon što joj je zabranjen ulazak u Srbiju

Stars -

Starleta Tamara Đurić se oglasila putem Instagrama, na temu Selmine zabrane ulaska u Srbiju.

Ona je uz vest o Selmi stavila gif crtane junakinje Pokahontas, koja maše rukom, što se može protumači kao "Srećan put".

Selma Bajrami
foto: Valery Sharifulin / TASS / Profimedia, screenshot

Podsetimo, pevačica je danas zadržana na aerodromu kada je pokušala da uđe u Srbiju, nakon čega je ukrcana u avion kojim je vraćena u Sarajevo.

5. novembra 2023. godine u javnosti je izašao snimak na kojem Selma pokazuje dvoglavog orla, pevajući albansku pesmu "Valle Kosovare".

Selma Bajrami
foto: Printscreen YT, Printscreen

- Pošto vidim da je neki ovde mozgić pustio snimak sa mog nastupa u Sarajevu, gde pevam albansku pesmu, pokušavajući da na taj način ugrozi mene i moj odnos s publikom u Srbiji, imam potrebu da se oglasim. Kao što većina mojih pratioca/fanova zna da su moji koreni s Kosova, dakle moj deda je bio Albanac sa Kosova. Na pomenutom nastupu u Sarajevu, čovek iz publike mi je tu tražio tu pesmu, a ja ne vidim problem da tu pesmu i otpevam. Sutra kad dođem u Beograd, ako mi neko zatraži "Odakle si sele", npr. radu ću otpevati - napisala je pevačica tada na Instagramu, pa dodala:

-Muzika pobeđuje svako zlo. A ja sam uvek bila pevačica koja peva za sve narode! I za Bošnjake i za Srbe i za Albance. Za sve! Svako će protumačiti onako kako on to želi. A ja vam šaljem ljubav.

Kurir.rs/Telegraf/K.M.

Bonus video:

00:11

Tamara Đurić pokazala dekolte posle vađenja silikona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track