DEVOJKA UMRLA POSLE OPERACIJE ŽELUCA, A PAKAO PROŠLA I MILJANA! Sekunde je delile od kraja života, jezivi bolovi, meseci u bolnici
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

UŽAS

DEVOJKA UMRLA POSLE OPERACIJE ŽELUCA, A PAKAO PROŠLA I MILJANA! Sekunde je delile od kraja života, jezivi bolovi, meseci u bolnici

Stars -

Morgen Ribeiro (20) iz Velike Britanije, koja je imala operaciju želuca u Turskoj, preminula je u Beogradu nakon što joj je pozlilo u avionu tokom povratka kući.

Ovo nije prvi put da čujem kako pacijenti iz Turske zavšravaju sa ozbiljnim posledicama po svoje zdravlje.

Aerodrom Nikola Tesla
foto: Printscreen/Facebook, Shutterstock

Svi se sećamo Miljane Kulić kojoj su se borili za život, a koju su sekunde delile od sigurne smrti.

Nakon što je više meseci provela u bolnici, rijaliti zvezda je bila iskreno o svom iskustvu.

Nisam dobro, psihički sam veoma loše. Borila sam se, bila sam na ivici života i smrti. Strašno je šta su mi uradili, hteli su da im budem zaštino lice za Balkan, a umalo sam umrla. Imam traume zbog svega, zaspim pa se budim u bunilu i sanjam da me ponovo vode na operaciju- kaže Kulićeva tada i opisuje kakvo joj je telo bilo tada.

Elitovizija, Miljana Kulić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Imam ožiljak preko celog stomaka. Trpim strašne bolove, ali se nadam da ću pobediti i da će sve biti dobro. Daju mi lekove da se smirim i da mi bolovi budu manji. I dalje se svi plaše da se nešto ne iskmplikuje. Imam traume zbog svega, zaspim pa se budim u bunilu i sanjam da me ponovo vode na operaciju - pričala je ona, dok je Marija Kulić najavila tužbu bolnici koja joj je vršila operaciju.

Kurir

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track