"NE DIRAJTE NEČIJU MAJKU, NISTE SVESNI ŠTA BOG MOŽE DA VAM URADI" Seka Aleksić i Ana Bekuta dale podršku Severini
Foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić, Ana Paunković

"NE DIRAJTE NEČIJU MAJKU, NISTE SVESNI ŠTA BOG MOŽE DA VAM URADI" Seka Aleksić i Ana Bekuta dale podršku Severini

Stars -

Vrhovni sud u Hrvatskoj u potpunosti je vratio starateljstvo nad Aleksandrom Popovićem njegovom ocu, biznismenu Milanu Popoviću, što znači da je hrvatskoj pevačici Severini starateljstvo u potpunosti oduzeto.

- Nemojte nikada dirati nečiju majku! Niste svesni šta sve Bog može da vam uradi! - napisala je Seka Aleksić.

- Hoće li da se nađe neko da napokon stane na kraj ovoj agoniji jedne majke? Imaju li oni koji odlučuju o sudbini njenog deteta svoje dete? Ako nemaju dete, imaju li barem svoju majku? Ako nemaju ni dete niti poznaju svoju majku, imaju li zrno savesti? Kako je moguće da se u Evropskoj uniji, zdravoj i pravoj, majci može oduzeti dete koje želi da živi s njom? Ako se ovo dešava Severini, šta se, pobogu, dešava nekoj nepoznatoj, sirotoj ženi koja nema ni prostor, ni advokata ni sredstvo da se bori za svoje dete - napisala je Bekuta pa nastavila:

Seka Aleksić
foto: Printscreen

- Jasno mi je da Severina nekom može i da smeta - uvek su ljudima smetale lepe, pametne i jake žene. Ali, nije mi jasno, godinama mi nije jasno kako oni koji odlučuju o sudbini tog dečaka ne misle o njemu? Zar je moguće da je mržnja prema Severini, sklonost korupciji i trulež sistema jača od empatije prema jednom dečaku koji nikome ništa nije skrivio i koji želi da bude sa svojom mamom? Severina nemaš izbora nego da ustraješ i boriš se. Nema drugog načina i nema drugog puta nego da stisneš zube kao i proteklih 11 godina i boriš se za svog sina. I on i mi znamo koliko ga voliš. Drži se. Volimo te.

Bonus video:

00:07

Severina na nastupu Indire Radic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track