NIKOLINA PIŠEK IZDAJE PAMETNU VILU ZA 6.000 € MESEČNO! Traži podstanara sa dubokim džepom: Niko nije hteo da iskešira 1.700.000 €!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

sigurna zarada

NIKOLINA PIŠEK IZDAJE PAMETNU VILU ZA 6.000 € MESEČNO! Traži podstanara sa dubokim džepom: Niko nije hteo da iskešira 1.700.000 €!

Stars -

Nikolina Pišek ipak neće da proda svoju pametnu vilu u Zagrebu, već je odlučila da je rentira za čak 6.000 evra mesečno!

Prema saznanjima hrvatskog portala Imperijal, hrvatska voditeljka nije uspela da proda luksuznu nekretninu od 420 m² u zagrebačkom naselju Šestine, za koju je tražila 1.700.000 evra, pa se dala u potragu za podstanarom dubokog džepa.

Nikolina Pišek
foto: Printscreen

Oglas za izdavanje vile za 6.000 evra postavila je jedna zagrebačka agencija za nekretnine, koja svojevremeno nije uspela ni da je proda, a vidljiv je ne samo u Hrvatskoj već i u našoj zemlji, ali i Sloveniji.

Kako je ova agencija svojevremeno objavila na svom sajtu, vila se sastoji od ukupno pet soba, odnosno velikog dnevnog boravka, kuhinje koja ima izlaz na bazen, tri spavaće sobe i prostora za osoblje. Samo okućnica je imala 1.460 m².

- Jedinstvena kuća smeštena u Šestinama, u mirnoj ulici s predivnim pogledom i bazenom. Opremljena vrhunskim materijalima, priprema za solarne panele, podne obloge po celoj površini kuće - stajalo je tada u oglasu.

Nikolina Pišek
foto: Printscreen

Podsetimo, u jednom momentu oglas je bio skinut sa sajta, pa se pretpostavljalo da je kuća prodata, ali to, zapravo, nije bio slučaj. Tada je problem nastao zbog toga što je ćerka iz prvog braka pokojnog Ristovića podnela tužbu protiv Nikoline u kojoj traži nasledstvo svog oca, pa je sud doneo privremenu odluku da voditeljka ne može da proda nekretninu dok se spor ne reši.

Osim toga, pokojni Vidoje i Nikolina pametnu vilu nisu kupili za keš u potpunosti, već su podigli kredite kod jedne banke iz Austrije. U pitanju su dve pozajmice od po 400.000 evra, ukupno 800.000.

Nikolina Pišek, Vidoje Ristović
foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Kurir.rs/imperijal

Bonus video:

01:35

Najtužnija scena na groblju: Miša Grof i Nikolina Pišek zagrljeni i u suzama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja