MARTINA I BRESKVICA PRVE NA STEJDŽU! Ko je misteriozni muškarac za kojeg je napisala stihove, tajna će biti otkrivena
Foto: Privatna arhiva/dashulyafedor

Takmičenje se bliži

MARTINA I BRESKVICA PRVE NA STEJDŽU! Ko je misteriozni muškarac za kojeg je napisala stihove, tajna će biti otkrivena

Stars -

Pripreme za Beoviziju su pri kraju, a učesnici koji su prošli žiriranje za izbor takmičara na Beosongu završavaju svoje poslednje zadatke.

Javni servis izbacio je listu prema kojoj će se takmičari predstavljati, a prvo Beovizijsko veče otvoriće dve velike pevačke zvezde Martina Vrbos i Breskvica.

Breskvica
foto: Promo

Kuriozitet na ovogodišnjem takmičenju za izbor predstavnika Srbije na Evroviziji upravo je hrvatska pevačica Martina Vrbos, koja od nedavno ponosno pokazuje srpski pasoš i državljanstvo.

RTS-ov žiri doneo je neobičnu odluku da je pesma "Da me voliš" Martine Vrbos toliko dobra da je deo "folklora" takmičara za pobedničku pesmu.

Martina Vrbos
foto: Privatna arhiva/dashulyafedo

Inače, oko ove numere podignuta je velika prašina jer su se mediji takmičili da saznaju ko je taj "jedan čovek" za kojeg je Martina napisala stihove i muziku. Osim što su stihovi posvećeni misterioznom muškarcu zamutili vodu javnom mnjenju, ova pesma ponovo stiže u žižu javnosti zbog spota koji se željno iščekuje danas, jer se šuška da je prepun erotskog naboja i golotinje. Da li će i treći put svi brujati o ovoj kontroverznoj numeri i na Beovizijskom stejdžu i da li će nas iznenaditi kao pobednička numera, koja ima najviše šanse da Srbiju predstavlja u Malmeu, ostaje da se vidi.

07:10

ARKAN JE UBIO DŽAMBU, A DŽEJ JE TO ZNAO I MORAO DA ĆUTI JK brutalna: Paradoks je da Ceca peva naslovnu numeru u filmu Nedelja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja