MILAN POPOVIĆ OVE NEDELJE U SCENIRANJU NA KURIR TELEVIZIJI! Stanišićka ispitala kralja bakra o gorućoj temi oko starateljstva
Foto: Damir Dervišagić, Kurir

Biznismen sve objasnio

MILAN POPOVIĆ OVE NEDELJE U SCENIRANJU NA KURIR TELEVIZIJI! Stanišićka ispitala kralja bakra o gorućoj temi oko starateljstva

Stars -

Velika prašina se podigla nakon presude hrvatskog Vrhovnog suda oko starateljstva nad maloletnim sinom u slučaju Severine Vučković i Milana Popovića.

Milan Popović, Severina
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Biznismen je gostovao u emisiji "Sceniranje" kod Ljiljane Stanišić i tom prilikom otkrio zbog čega se prethodnih godina borio da bude prioritetni roditelj njihovom zajedničkom detetu.

Emisija se emituje ove nedelje od 20:00 časova na Kurir televiziji.

Popović je domaćici emisije ispričao sa čime se susreo u toj borbi.

Milan Popović
foto: Kurir televizija

On je izneo i svoj stav na pitanje zbog čega se očevima ne daje šansa da pokažu da su oni jednako brižni kao majka. Popović je otkrio manje poznate detalje tokom upoznavanja ali i života u zajednici sa Vučkovićevom.

Milan Popović je bio gost u Sceniranju kod Ljiljane Stanišić
Milan Popović je bio gost u Sceniranju kod Ljiljane Stanišićfoto: Kurir

Detaljno i precizno novinarka je postavljala pitanja Popoviću koji je na svako dao odgovor. Milan retko kada daje izjave i intervjue, ali je napravio presedan i po porvi put bez zadrške otkrio sve što se tiče njegovog života, rada, a naročito odnosa sa pevačicom što je trenutno tema broj jedan u medijima, ali i na društvenim mrežama.

Milan Popović, Ljiljana Stanišić
foto: Kurir

Ove nedelje imaćete priliku da još jednom upoznate Popovića i čujete odgovore na pitanja koja se tiču najosteljivije teme u drušvu-borba za starateljstvo.

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja