"RADILA SAM NOS, IZGLEDAO JE KAO DA IZLAZI IZ ČELA" Evo šta je sve ćerka Harisa i Meline promenila na sebi, ovako je izgleda pre
Foto: Dragana Udovičić, Printscreen

"RADILA SAM NOS, IZGLEDAO JE KAO DA IZLAZI IZ ČELA" Evo šta je sve ćerka Harisa i Meline promenila na sebi, ovako je izgleda pre

Stars -

U domaćim medijima kao bomba je odjeknula vest da se Haris Džinović razvodi od Meline Džinović nakon 22 godine zajedničkog života, a 10 godina od venčanja.

Njih dvoje zajedno imaju dvoje dece, ćerku Đinu i sina Kana.

Đina Džinović vrlo je popularna na društvenim mrežama, a jednom prilikom sa svojim pratiocima je podelila šta je radila na sebi od estetskih korekcija.

Naime, influnserka je tada odgovarala na pitanja fanova, pa progovorila o filerima u usnama i na nosu.

Đina Džinović
foto: Printscreen/Instagram

- Da li si radila usne? - pitao je jedan pratilac.

- Da li ti stvarno misliš da je ovo prirodno - odgovorila mu je Đina, a onda je usledilo pitanje o još jednoj intervenciji.

- Da li imaš filere u nosu? - glasilo je drugo pitanje.

Đina Džinović
foto: Instagram/djinadzinovic

- Ne, ali sam imala pre i to mi je činilo da izgleda kao da mi nos izlazi iz čela, pa sam topila filer. Ali to je bilo pre godinu i osam meseci - priznala je Harisova naslednica.

Podsetimo, ljubavna priča Harisa i Meline i poznate modne dizjanerke započela je 2002. godine, kada je dizajnerka bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se "jednostavno našli".

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:25

Haris Dzinovic prvi put nakon saznanja o razvodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track