JK ZA KOSTIM ISKEŠIRALA ČAK 30.000 EVRA PA ZAVRŠILA U RANAMA! Šok priznanje: Držala sam na ramenima 20 kilograma...
Foto: Printscreen

ovo je samo njoj pošlo za rukom

JK ZA KOSTIM ISKEŠIRALA ČAK 30.000 EVRA PA ZAVRŠILA U RANAMA! Šok priznanje: Držala sam na ramenima 20 kilograma...

Stars -

Pop diva JK vazi za modnu ikonu na našim prostorima.

Kada je reč o modnim stajlinzima ona ide korak ispred svog vremena, a malo je poznato da je zbog jednog autfita zadobila i podlive na ramenima.

Naime, ona je nedavno, posle 11. godina diskografske pauze, objavila dva nova albuma "Alfa" i "Omega" , a zbog toga je odlučila da u centru Beograda napravi promociju svojih novih pesama.

Jelena Karleuša, Karleuša, Jelena Karleusa
foto: Damir Dervišagić

Za tu priliku ponela je posebno pripremljene kostime, koji nikog nisu ostavili ravnodušnim, pa tako i ne čudi to, što je za jedan od njih iskeširala, kako tvrdi, 30.000 evra.

Jelena Karleuša, Jelena Karleusa
foto: Damir Dervišagić

Ipak, sada je sve fanove šokirala priznanjem da je zbog ovog modnog izuma završila u ranama.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

- Inače, ljudi ne znaju da ovaj kostim predstavlja unikatan model jednog od najboljih svetskih dizajnera. Izrada je trajala mesec dana, a ovo što držim na ramenima je teško 20 kg (nije na naduvavanje kako neki misle). Ove scene sam snimala ceo jedan dan i imala ozbiljne podlive na ramenima. Iako o cenama stvarno nikada ne govorim, ya ovaj kostim je interesantno to, da je koštao 30.000 evra! Drugi, manji i sličan ovome, napravljen je za turneju američke pevačice Bijonse. Čisto da znate, da imate pevačicu za trku - napisala je JK.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja